List of articles (by subject) Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده مهشید حسنی تبار مسعود هنرور Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) جلال الدین مکاری یوسف رمضان 10.30495/jfst.2019.544973 20.1001.1.24234966.1398.11.3.11.5 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - Effect of Variety and Process Parameters on Physicochemical Properties, Phenolic Compounds and Antioxidant Properties of Grape Syrup Maryam Mirzaei Mei Abadi Mehrnaz Amini Far Seyyedeh Shima Yousefi 10.30495/jfst.2022.1949400.1773 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - Investigation of the Applications of By-Products and Sugar Waste in the Production of Rodenticide: The Case Study in Mice Faezeh Lotfi haghighat Masoud Honarvar Negar Panahi 10.30495/jfst.2021.1916945.1688 20.1001.1.24234966.1402.15.3.14.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی 10.30495/jfst.2021.677804 20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5