فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان علی خزائی سارا کوهی کمالی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی هومن تیموری بهاره شعبان پور علی شعبانی عصمت محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسیکیفیت دو برندآب معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس مجتبی مقیمی هانیه نوذری 10.30495/jfst.2022.1954599.1783 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) هانیه رستم زاد اسحق زکی پور 10.30495/jfst.2020.674277 20.1001.1.24234966.1399.12.3.7.8