فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان
علی خزائی سارا کوهی کمالی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی
هومن تیموری بهاره شعبان پور علی شعبانی عصمت محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسیکیفیت دو برندآب معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس
مجتبی مقیمی هانیه نوذری -
دسترسی آزاد مقاله
4 - تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
هانیه رستم زاد اسحق زکی پور