List of articles (by subject) Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان علی خزائی سارا کوهی کمالی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی هومن تیموری بهاره شعبان پور علی شعبانی عصمت محمدی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - Quality Assessment of Two Brands of Mineral Waters Bottled from Bahreghan Spring, Sepidan, Fars مجتبی مقیمی هانیه نوذری 10.30495/jfst.2022.1954599.1783 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) هانیه رستم زاد اسحق زکی پور 10.30495/jfst.2020.674277 20.1001.1.24234966.1399.12.3.7.8