فهرست مقالات برحسب موضوع تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو
رقیه اشرفی یورقانلو لاله مهریار -
دسترسی آزاد مقاله
2 - ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
فروغ شواخی رقیه سکوتی فر سلاله پروین نژاد آیدا دادخواه -
دسترسی آزاد مقاله
3 - ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه
وحید کوشکی آرش بابایی معصومه مهربان سنگ آتش امید صفری -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
محمد ملکی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار
مهسا نکته سنج اول عیسی جاهد ریحانه مهدیان مجتبی آذری آنپار -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک
زهرا همتی اردلی محمد حجت السلامی ساحل سها -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
میر هاشم سید احمدی ممقانی آیناز علیزاده سیده هما فصیح نیا -
دسترسی آزاد مقاله
9 - مطالعهتغییرات بارمیکروبیانکپسوله وآزادآبمیوههای سینبیوتیک صنعتی بهروش RSM-D-Optimal با کرت خردشده
محمد یار حسینی محمد علیزاده محمود رضازادباری -
دسترسی آزاد مقاله
10 - مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
آتوسا فرخ محمد رضا احسانی نسرین مؤیدنیا رضا عزیزی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
سپیده قره یخه امیر حسین الهامی لیلا ناطقی کامبیز ورمیرا -
دسترسی آزاد مقاله
12 - تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
فریبا عطایی نوکابادی محمد حجت الاسلامی هاجر عباسی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)
فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری -
دسترسی آزاد مقاله
14 - بررسیخواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و میکروبیسسگوجهفرنگی سینبیوتیک
محسن وظیفه دوست -
دسترسی آزاد مقاله
15 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو
مهسا مظفری ابراهیم حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
16 - بررسیامکانجایگزینینیتریتسدیم با رنگدانهیکروسین و اسانسپاپریکا در سوسیسهلندی70 درصدگوشتمرغ و ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و حسی
سپیده سلطانی لیلا ناطقی کیان پهلوان افشاری -
دسترسی آزاد مقاله
17 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهد -
دسترسی آزاد مقاله
18 - بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک
نوشین مهاجری پیمان مهستی شتربانی افشین آخوندزاده بستی ژاله خوشخو علی خنجری -
دسترسی آزاد مقاله
19 - بررسی امکان تولیدکماج رژیمی بر پایه شیرینکننده استویا
آتوسا کوکبیان امیر دارائی گرمه خانی سولماز صارم نژادنمینی -
دسترسی آزاد مقاله
20 - تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن
الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
21 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی
زهرا فرج زاده امیر شاکریان ابراهیم رحیمی محمود باقری -
دسترسی آزاد مقاله
22 - تاثیر نانوامولسیونهای حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سسمایونز پروبیوتیک غنیشده با پودرکلم بروکلی
مرجان رضاخان تکتم مستقیم -
دسترسی آزاد مقاله
23 - نوشیدنی فراسودمند ترکیبیحاوی عصارههای گیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی
زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخ