فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول
حمید توکلی پور حامد فاطمیان ارزو فتح ابادی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو
زهرا شریفیان سید حسین حسینی قابوس -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد
حمید غلامی محمد مهدی افصحی اصغر کرمی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا
الهام آذرپژوه پروین شرایعی نصرت عظیمی فرزاد غیبی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی تأثیر نوع دستگاه نمگیر(طبقهای وکالسکهای) روی ویژگیهای کیفی پسته رقم کلهقوچی طی دورۀانبارمانی
احمد شاکر اردکانی فائزه کرمی رباطی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ
معصومه مجتهدی زنجیرآباد شهین زمردی