List of articles (by subject) Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول حمید توکلی پور حامد فاطمیان ارزو فتح ابادی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو زهرا شریفیان سید حسین حسینی قابوس Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد حمید غلامی محمد مهدی افصحی اصغر کرمی 10.30495/jfst.2019.545884 20.1001.1.24234966.1398.11.4.3.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا الهام آذرپژوه پروین شرایعی نصرت عظیمی فرزاد غیبی 10.30495/jfst.2020.665341 20.1001.1.24234966.1399.12.1.11.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - Investigation of the Effect of Pre-dryer Types (Wheelchair and Stacking) on Quality Properties of Kale-Ghuchi Pistachio Cultivar During Storage Ahmad Shaker Ardekani Faeze Karami Robati 10.30495/jfst.2021.684142 20.1001.1.24234966.1401.14.3.1.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ معصومه مجتهدی زنجیرآباد شهین زمردی