فهرست مقالات برحسب موضوع فرآورده های شیلات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین
مریم نوروزی چاکلی شبنم حقیقت خواجوی رضا صفری -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مقایسه و ارزیابیخواص عملکردی، ترکیب اسیدهایآمینه و شاخص شیمیایی پروتئینهایآبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی
سهیل ریحانی پول سکینه یگانه -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار
مهسا سادات سجادی ژاله خوشخو -
دسترسی آزاد مقاله
4 - اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد
بهاره شعبان پور پرستو پورعاشوری زهرا بشارتی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان
نرگس مورکی مسعود هنرور آناهیتا طالب رضا -
دسترسی آزاد مقاله
6 - ارزیابیکیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهیکوترساده (Sphyraena jello) درطول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهارماه
سحر جلیلی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
یگانه اویسی تکتم مستقیم علیرضا رحمن