Subject Areas :
علی کزازی
1
(
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد صفادشت، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
)
مریم مصلحی شاد
2
(
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد صفادشت، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
)
Keywords:
Abstract :
۵. مرادی، ب.، فراهانی، ح. 1394. خواص آنتیاکسیدانی استیک آلکالاین، کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی، استانبول.
۶. محمدی، ط.، موسوی، ع. و ارشیایی.، س. ۱۳۹۴. بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی خروجی از تصفیه خانه شهر سنندج، دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، تهران، انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین.
۷. هاتفی، ه. ۱۳۹۲. تاثیر اسانس دارچین بر کیفیت خرمی پوشش یافته. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی.
22.Yeo, R., McBreen, J., Kissel, G., Kulesa, F., Srinivasan, S. 1980. Perfluorosulphonic acid (Nafion) membrane as a separator for an advanced alkaline water electrolyser. Journal of Applied Electrochemistry, 10: 741-747.