• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 14
  • Issue1 Vol.14
  • 1
    Issue 1 Vol. 14 Spring 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
        مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی
        10.30495/jfst.2021.684118
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.1.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
        محجوبه سنگ سفیدی عبدالرضا میرچولی موسی الرضا هوشمند دلیر
        10.30495/jfst.2021.684120
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.3.4
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن
        علی کزازی مریم مصلحی شاد
        10.30495/jfst.2021.684122
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.4.5
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک
        فاطمه داوری نفیسه سادات نقوی هاشم نیری
        10.30495/jfst.2021.684123
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.5.6
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به"
        ندا ابراهیمی نارملا آصفی
        10.30495/jfst.2021.684124
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.6.7
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
        درنوش جعفرپور
        10.30495/jfst.2021.684125
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.7.8
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی
        عبد الرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی
        10.30495/jfst.2021.684119
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.8.9
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum)
        اسماعیل رضایی سرشت بهنام مهدوی منیره پرندوارمنش حسن رضایی سرشت احمد رضا اولیایی
        10.30495/jfst.2021.684126
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.9.0
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ
        عباس باشی حجت کاراژیان
        10.30495/jfst.2021.684127
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.10.1
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین
        معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو
        10.30495/jfst.2022.686387
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.2.3
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان
        سید مهران موسوی مورد غفاری خوشناز پاینده محی الدین گوشه
        10.30495/jfst.2021.684128
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.11.2
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده
        غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد
        10.30495/jfst.2021.684132
        20.1001.1.24234966.1401.14.1.12.3
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login