Subject Areas :
اسماعیل رضایی سرشت
1
(
گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران
)
بهنام مهدوی
2
(
گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران
)
منیره پرندوارمنش
3
(
گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار، ایران
)
حسن رضایی سرشت
4
(
مرکز تحقیقات طب سنتی، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، سبزوار، ایران
)
احمد رضا اولیایی
5
(
گروه شیمی، واحد تنکابن، دانشگاه آزاد اسلامی، تنکابن، ایران.
)
Keywords:
Abstract :
schoenanthus L. Spreng. Determination of chemical composition by GC–mass spectrometry and 13C NMR. Food Chemistry, (1093):630-7.