Subject Areas :
ادریس محمدی 1 , سید هاشم اخلاقی فیض آباد 2 , احمد پدرام نیا 3
1 - دانش آموخته ی کارشناسی ارشد،گروه علوم و صنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار ،ایران
2 - گروه شیمی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار ،ایران
3 - گروه علوم و صنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار ،ایران
Keywords:
Abstract :
- اقاخانی قاضی، الف.، سیف کردی، س .۱۳۸۹. مقایسه روشهای مختلف عصاره کشی از گیاه رزماری، همایش تحقیقات نوین در مهندسی شیمی، ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر
- احسانی، ح.، رضازاده، ر.، صالحی، م. ، نجاتی، ف. ۱۳۹۲. اثر غلظت های مختلف اسانس مورخوش و پوشش پلاستیکی بر خصوصیات کمی و کیفی پرتقال والنسیا در انبار سرد، همایش ملی پدافند غیر عامل در بخشکشاورزی، جزیره قشم، شرکت تعاونی علم گستران پیشتاز ایرانیان
- اعتمادی، ح.، رضایی، م.، عابدیان، ع. 1387. پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری در افزایش عمر ماندگاری ماهی غزل آلای رنگین کمان، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، دوره5، 4، 68
- بهمنیان، م. ، مسیحا، س. ۱۳۸۱ . توت فرنگی. چاپ اول، انتشارات ستوده، تبریز
- جنتی، م. ، عبدوسی، و.، مشهدی اکبر بوجار، م. 1393. اثر کاربرد کلرید کلسیم و اسانس آویشن بر برخی صفات پس از برداشت میوه توت فرنگی، فصلنامه دانش نوین کشاورزی پایدار، 2، 25-32
- نصرتی, س.، اسمعیل زاده حسینی، ع.، سرپله، الف. ۱۳۸۹. بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis. L ) بر روی قارچ Alternaria. Sp عامل لکه موجی برگ خیار گلخانه ای در استان یزد در شرایط گلخانه، پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی، خوراسگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحدخوراسگان.
- سیاری، م.، غریبی، ر. 1394. اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل کپک خاکستری و کیفیت میوه توت فرنگی در انبار، نشریه علوم باغبانی، 29، 662 -670
- رنجبر، ح.، فرزانه، م.، هادیان، ج.، میرجلیلی، م،. شریفی، ر. 1387. اثر ضدقارچی چند اسانس گیاهی بر بیماریهای پس از برداشت میوه توت فرنگی ،نشریه پژوهش و سازندگی، 21، 4، 54 -60
- محمدی، س.، آرویی، ح.، تهرانی فر، ع.، جهانبخش، و. ۱۳۹۰. تأثیر اسانس دارچین در کنترل کپک خاکستری توت فرنگی در شرایط پس از برداشت همایش ملی صنایع غذایی، قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان