• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 10
  • Issue1 Vol.10
  • 1
    Issue 1 Vol. 10 Spring 2026

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی
        ادریس محمدی سید هاشم اخلاقی فیض آباد احمد پدرام نیا
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
        الهام رضایی رودبره علیرضا رحمن تکتم مستقیم
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو
        زهرا شریفیان سید حسین حسینی قابوس
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ
        فاطمه پورحاجی فریده طباطبایی سید علی مرتضوی محبت محبی مصطفی مظاهری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی
        هومن تیموری بهاره شعبان پور علی شعبانی عصمت محمدی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود
        محمد جواد حسین زاده امیر حسین الهامی راد محمد جواد کاظم زاده پارسی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب
        فریده وحیدمقدم علی مرتضوی زهره قلعه موسیانی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به
        اکرم شریفی محمد مهدی معدنی پور
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر
        اشرف السادات حسینی سهیلا عبدی مریم مصلحی شاد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)
        نیلوفر علیرضایی حسن برزگر
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
        علی سرداریان وحید حکیم زاده سید هاشم اخلاقی فیض اباد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته
        مهدی جلالی اکرم شریفی
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login