Subject Areas :
داوود سالارباشی
1
(گروه مهندسی شیمی و صنایع غذایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرین دشت، زرین دشت ، ایران)
مصطفی شهیدی نوقابی
2
(گروه شیمی موادغذایی، پژوهشکده علوم وصنایع غذایی، مشهد، ایران)
بی بی صدیقه فضلی بزاز
3
(مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی،دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران)
سید علی مرتضوی
4
(گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار ، ایران)
ایمان شهابی قهفرخی
5
(گروه مهندسی علوم وصنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی ،دانشگاه زنجان، زنجان، ایران)
رضا احمدی
6
(گروه پزشکی خانواده، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران)
Keywords:
Abstract :