Subject Areas :
محمد طاهری 1 , لیلا ناطقی 2 , علیرضا ملکی کهکی 3 , انوشه رحمانی 4 , فرهنگ سلیمانی 5
1 - 1 دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ورامین پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین،ایران
2 - گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین - پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران
3 - 3 گروه علوم وصنایع غذایی، واحد محلات، دانشگاه آزاد اسلامی، محلات، ایران
4 - عضو هیئت علمی پژوهشگاه استاندارد،تهران،ایران
5 - 5 مدیر کل کارخانه بهنوش ستاره ،تهران ،ایران
Keywords:
Abstract :
- موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1366. روش اندازهگیری پروتئین خام غلات و فرآوردههای آن، استاندارد ملی ایران، شماره 2863.
2- موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1379. عصاره مالت-ویژگیها و روش های آزمون، شماره 3798.
3- موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1387. غلات، حبوبات و فرآورده های جانبی-اندازه گیری خاکستر درکوره، شماره 2706.
4- موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. 1391. غلات و حبوبات-تعیین جرم 1000 دانه، شماره7629.
5-فیضی پور نامقی، ا. و حسینی قابوس، ح . 1389 . مالت و ماءالشعیر، علم کشاورزی ایران، 208-13.
6-مقصود لو، ی.، کشیری، م. و.، آقاجانی، ن. و گرمه خانی، ا .1389. مالت، انتشارات مهر مهدیس، 138-1.
7- Buckee, G. K. and Hargitt, R. 1998. Measurement of carbohydrates in wort and beer- a review. The Institute of Brewing (JIB), 84: 13-21.
8-Briggs, D. E and Wadeson, A. 1986. The use of extruded barley, wheat and maize as adjuncts in mashing. The Institute of Brewing (JIB), 92: 468-
474.
9-Diakabana, P., Mvoula-Tsieri, M., Dhellot, J., Kobawila, S.C and Louembe, D. 2013. Physico-chemical characterization of brew during the brewing Corn Malt in the Production of maize Beer in Congo. Food Science and Technology, 5(6): 671-677.
10-Food and Agriculture Organization of United Nations. a. 2012. http://faostat3.fao. Org.
11-Gupta, M., Abu-Ghannam, N and Gallaghar, E. 2010. Barley for brewing: Characteristic changes during malting, brewing and applications of its by-Products. Institute of Food Technologists, 9: 318-328.
12-Jones, B. L. 2005. Endoproteases of barley malt. Journal of Cereal Science, 42: 139-156.
13-Howard, K.A., Gayler, K.R., Eagles, H.A and Halloran, G.M. 1996. The relationship between D Hordein and malting quality in barley. Cereal Science, 24: 47-53.
14-Lewis, M.J and Young, T. W. 2001. Brewing. Aspen publishers.Inc, 2: 384.
15- Jin, Z., Li, X. M., Gao, F., Sun, J.Y., Mu, Y.W and Lu, J. 2013. Proteomic analysis of differences in barley (Hordeum vulgare) malts with distinct filterability by DIGE. Journal of Proteomics, 93: 93-106.
16-Macgregor, M., Bazin, S.L and Izydocyk, M.S. 2002. Gelatinisation characteristics and enzyme susceptibility of different type of barley starch in tempreture range 48-72 oC. Jurnal of the institute of brewing, 108: 43-47.
17-Montanari, L., Floridi, S., Marconi, O., Tironzelli, M and Fantozzi, P. 2005. Effect of mashing procedures on brewing. European Food Research and Technology, 221: 175-179.
18-Osman, A.M., Coverdale, S.M., Cole, N., Hamilton, S.E., Dejersey, J and Inkerman, P.A. 2002. Characterisation and assessment of the role of barley malt endoproteases during malting and mashing. Journal of Institute of Brewing, 108: 62-67.
19- Li, Y., Schwarz, P.B., Barr, J.M and Horsley, R.D. 2008. Factors predicting malt extract within a single barley cultivar. Journal of cereal sicence, 48(2): 531-538.
20-Sim, G.B and Berry, D. R. 1996. Malted barley enzyme activity under optimum and process condition from the scotch malt whisky industry. Journal of Enzyme and Microbial Technology, 19(1): 26-31.