Subject Areas :
بابک کرمی
1
(گروه صنایع غذایی، دانشکده علوم زیستی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاداسلامی، تهران، ایران.)
یزدان مرادی
2
(مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران.)
عباسعلی مطلبی
3
(مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران.)
Keywords:
Abstract :
5- منابع
10- Justi, K.C., Hayashi, C. and Visentainer, J.V.2003. The influence of feed supply time on the fatty acid profile of Niletilapia fed on a diet enriched with n-3 fatty acids. Food Chemistry, 80: 489-493.
16.Usydus, Z., Adamczyk, M. and Szatkowska, U. 2011. Marine and farmed fish in the polish market: Comparison of the nutritional value. Food Chemistry, 126:78-84.