فهرست مقالات برحسب موضوع آلودگی میکروبی مواد غذائی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ
غلامرضا شاه حسینی مجید جوانمرد نوردهر رکنی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور
مجید غلامی آهنگران اویس پورمهدی اکرم قهرمانی چرمهینی آسیه احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس
عصمت خوری وحید حکیم زاده علی محمدی ثانی حسن رشیدی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ژنوتایپینگ سوشهای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از شیر خام و فرآوردههای لبنی
سولماز موسوی فرهاد صفرپور دهکردی یوسف ولی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
5 - ارزیابی کمی و کیفی سلولها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زندهمانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک
فاطمه حکیمی پور رسول شفیعی محمد ربانی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - جداسازی گونههای اسینتوباکتر از غذاهای یخزده و تاثیر آن بر برخی از قارچهای بیماری زا
فاطمه شهدادی صدیقه کریمی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مطالعه اثر عصارههای آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
پروین محسنی سی سخت امین نعمت الهی عبدالناصر محبی روح الله رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی
هادی کوهساری زینب رشتی شهره عرب -
دسترسی آزاد مقاله
9 - مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری
ایرج صفیان هانیه نوذری -
دسترسی آزاد مقاله
10 - اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال
مریم فرومندی محمدرضا خانی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
مریم اختلاط ریحانه محمدی دیدارگاهی فروغ نامجویان عبدالغنی عامری -
دسترسی آزاد مقاله
12 - تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
مرضیه توکل حسن ممتاز پرویز مهاجری لیلی شکوهی زاده الهه تاج بخش -
دسترسی آزاد مقاله
13 - اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال
تینا طاهری علی فضل آرا لاله رومیانی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - بررسی مقایسه ای روشهای امپدانس، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی
علی فضل آرا مهدی پورمهدی بروجنی علی بهادری راد -
دسترسی آزاد مقاله
15 - شناسایی ایزولههای انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه)
زهره مشاک بیژن مرادی -
دسترسی آزاد مقاله
16 - ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانهگذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ
مهشید اصغری مهشید جهادی نفیسه قاسمی سپرو -
دسترسی آزاد مقاله
17 - میزان آلودگی، کمیت و تنوع گونهای باکتریهای اسپوردار هوازی در ادویهها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز
نسترن لسانی فر شهرام حنیفیان -
دسترسی آزاد مقاله
18 - جداسازی و غربالگری باکتریهای تولیدکننده اگزوپلیساکارید از محصولات لبنی بومی استان کرمان و شناسایی مولکولی آنها
زهرا خدایی جلال آبادی شهلا سلطانی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
19 - ردیابی ویبریو پاراهمولیتیکوس در نمونههای میگوی جمع آوری شده از شهر اردبیل به روش PCR
داریوش عسگرپور مهدی قاسمی ماهرخ بهرامی -
دسترسی آزاد مقاله
20 - شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه
سیده صالحه واعظی آرزو طهمورث پور محمد گلی -
دسترسی آزاد مقاله
21 - مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان
علیرضا مسیحا محمدرضا خوش خلق خسرو عیسی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
22 - آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته
پیروز شاکری حسن فضائلی -
دسترسی آزاد مقاله
23 - ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگهداری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI
زهره مشاک -
دسترسی آزاد مقاله
24 - بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز
زهرا لطیفی سودابه معینی جعفر محمدزاده میلانی تارا قربانی پیرشهید پریا رهنما لیلا روزبه نصیرایی -
دسترسی آزاد مقاله
25 - بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی
مهرداد عطایی کچویی -
دسترسی آزاد مقاله
26 - مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان
علی مجدر لنگرودی علی احسانی ایوب عبادی احسان مقدس کیا -
دسترسی آزاد مقاله
27 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا
فریبا بخشی حمید میرزائی نارملا آصفی -
دسترسی آزاد مقاله
28 - جداسازی و غربالگری باکتریهای تولید کننده باکتریوسین از فراوردههای لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی
محمد خدایی شهلا سلطانی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
29 - تعیین ترکیبات شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس ریشه شلغم شیرازی در شرایط آزمایشگاهی
علی محمدی ثانی خلیل بهنام مهرناز اسماعیل پور -
دسترسی آزاد مقاله
30 - مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سینبیوتیک و دستگاه گوارش مصرفکنندگان
سید حمید نوربخش مسعود یاورمنش سید علی مرتضوی علی معظمی پیمان ادیبی -
دسترسی آزاد مقاله
31 - تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
گلسا مهرابادیان علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد -
دسترسی آزاد مقاله
32 - تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه
سیده صالحه واعظی آرزو طهمورث پور -
دسترسی آزاد مقاله
33 - ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه پنجهبرگ راست (Potentilla recta)
حجت ازاد تورج مهدی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
34 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع
ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا -
دسترسی آزاد مقاله
35 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
ژیلا قاسمی پیمان مهستی سکینه نوری سعیدلو -
دسترسی آزاد مقاله
36 - تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه
علی فضل آرا مهدی پورمهدی جمال ملک زاده -
دسترسی آزاد مقاله
37 - مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس
لیلی ایوبی نژاد حمید نظری علی محمدی ثانی -
دسترسی آزاد مقاله
38 - الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی
مریم مظهری دهکردی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی -
دسترسی آزاد مقاله
39 - بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس
محمود یلمه مرتضی خمیری عزت الله قائمی سیده ساناز رمضان پور محمد قربانی -
دسترسی آزاد مقاله
40 - مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی
قاسم قربانی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان -
دسترسی آزاد مقاله
41 - رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو
مریم ابراهیمی علیرضا صادقی بلال صادقی -
دسترسی آزاد مقاله
42 - ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویههای استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی
علیرضا مسیحا مریم برادران کتابچی خسرو عیسی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
43 - بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقهی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
علی فضل آرا مهدی زارعی احمد موالی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
44 - بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94
بیژن بنی اسدی عطاا... اژدری -
دسترسی آزاد مقاله
45 - تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
ندا حسین نژاد یزدی حامد اهری افشین آخوندزاده -
دسترسی آزاد مقاله
46 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
الهام نورمحمدی علیرضا صادقی ماهونک دینا شهرام پور مرتضی خمیری -
دسترسی آزاد مقاله
47 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی
ابراهیم رحیمی محمد جواد جهانمرد سهراب صفری مهسا انصاری زینب نرکی باغبادرانی -
دسترسی آزاد مقاله
48 - مطالعه اثر پوششهای خوراکی جدایه پروتئینی آبپنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.
نجمه مقیمی -
دسترسی آزاد مقاله
49 - مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
هدی دژخی سجاد یزدان ستاد نازیلا ارباب سلیمانی رضا نجف پور سید محمد غیبی حیات الیکا فرج تبریزی -
دسترسی آزاد مقاله
50 - بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک
سمیرا عباسی بافطرت محمد گلی حسن ممتاز -
دسترسی آزاد مقاله
51 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
سید ابراهیم حسینی ساناز سیفی نوفرستی محمد رضا خانی -
دسترسی آزاد مقاله
52 - کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
محمد حجت الاسلامی مریم جعفری زینب ترکی -
دسترسی آزاد مقاله
53 - بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته
محمدرضا خانی امین ابوالحسن زاده مریم فهیم دانش -
دسترسی آزاد مقاله
54 - بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری
ابراهیم رحیمی امیر شاکریان -
دسترسی آزاد مقاله
55 - بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال
سیاوش مکتبی مهدی زارعی رویا رستمی -
دسترسی آزاد مقاله
56 - ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور
احمد زین الدینی مجید غلامی آهنگران ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
57 - تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفیموریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال
سپیده حاجیان مهرنوش تدینی -
دسترسی آزاد مقاله
58 - بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم
نادر حبیبی مریم علی اصغری اسعد رخزادی -
دسترسی آزاد مقاله
59 - ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1
علیرضا صادقی مریم ابراهیمی مجتبی رئیسی -
دسترسی آزاد مقاله
60 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
محمد باقر حبیبی نجفی رضا حاجی محمدی فریمانی بی بی صدیقه فضلی بزاز -
دسترسی آزاد مقاله
61 - بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته
آنا قاسمی نژاد علی فضل آرا ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
62 - بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه عرضه شده در بازار اصفهان
مریم عباس والی ندا وهابی انارکی -
دسترسی آزاد مقاله
63 - بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
حسین هوشیار ذاکر عباس زاده رضا شرافتی چالشتری محسن اربابی غلامعباس موسوی -
دسترسی آزاد مقاله
64 - خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز
نسیم شهابی حسین تاجیک مهران مرادی مهرداد فروغ -
دسترسی آزاد مقاله
65 - لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی
آیدا کلانتری پور شهرام حنیفیان -
دسترسی آزاد مقاله
66 - فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیموترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
سلطان محمد قاسمی هادی کوهساری ابوالفضل فدوی -
دسترسی آزاد مقاله
67 - بررسی باکتری شناسی ورم پستان گاو در گاوداریهای شهر اصفهان و تأثیر عصارههای برهموم و گردهگل کندوی زنبورعسل بر روی باکتریهای جدا شده
نفیسه سادات نقوی نجمه عکاف زاده مهران مجلسی -
دسترسی آزاد مقاله
68 - تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل
عزیزه حیدری محمود رضازاد باری صابر امیری -
دسترسی آزاد مقاله
69 - مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر
کیوان امین الرعایا مهدی شریفی سلطانی رضا حاجی اسماعیلی -
دسترسی آزاد مقاله
70 - خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان
الهام احمدی پور سمیرا بهرامیان -
دسترسی آزاد مقاله
71 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج
معصومه احسان بخش علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی مهدی کاشانی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
72 - مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روشهای دیسک دیفیوژن و چاهکگذاری
افشین علیمحمدی افشین جوادی الهام یغما -
دسترسی آزاد مقاله
73 - مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند
عسگر نقی زاده حمید میرزائی -
دسترسی آزاد مقاله
74 - بررسی فراوانی انتروسینهای تولید شده در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراوردههای شیر سنتی در شهرستان شهرکرد
الهه برزم الهه تاج بخش ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
75 - ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزولههای لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس
ابوالفضل گلشن تفتی غزال یزدان پناه محمد حسن فولادی -
دسترسی آزاد مقاله
76 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
شیما شهرابی علی فضل آرا احمد زند مقدم -
دسترسی آزاد مقاله
77 - بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم
فروغ تاج بخش الهه تاج بخش منوچهر مومنی -
دسترسی آزاد مقاله
78 - تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متیسیلین mecA در سویههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن
کیومرث امینی سجاد علیزاده -
دسترسی آزاد مقاله
79 - بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
رضا شرافتی چالشتری محسن تقی زاده صفورا میری زهره اسدی محدثه عبدی پور وحیده شیری -
دسترسی آزاد مقاله
80 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
مریم عباس والی محمود اسماعیلی کوتمهر حمدالله مشتاقی محمد هادی اسکندری -
دسترسی آزاد مقاله
81 - مطالعه آلودگی باکتریهای کلی فرم یخ های تولیدی کارخانجات شهرستان ارومیه
ناهید نویدجوی آناهیتا دهقانی فرشاد بهرامی اصل جعفر قاسمی سیما کریم زداه صادق -
دسترسی آزاد مقاله
82 - اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ
محسن وظیفه دوست امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین -
دسترسی آزاد مقاله
83 - جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
نفیسه دعوتی فریده طباطبایی یزدی سعید زیبایی -
دسترسی آزاد مقاله
84 - سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بستهبندی مواد غذایی
سعیده ابراهیمی اصل امیر زارعی -
دسترسی آزاد مقاله
85 - مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
شقایق قربانی لیلا روزبه نصیرایی محمد حسن جوری -
دسترسی آزاد مقاله
86 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبکهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمعآوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب
علیرضا گلچین منشادی برهان مال الهی محمد ترحمی -
دسترسی آزاد مقاله
87 - ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد
زهره مشاک سمیرا فیاض فر نرجس چراغی -
دسترسی آزاد مقاله
88 - اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد
فاطمه امینی حمدالله مشتاقی مریم عباس والی -
دسترسی آزاد مقاله
89 - بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر
فرود خالدی سید مهدی حسن زاده رقیه سکوتی فر -
دسترسی آزاد مقاله
90 - ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های گوشت و تخم مرغ با روش Multiplex PCR
تکتم خدادادی پور کیومرث امینی رزاق محمودی -
دسترسی آزاد مقاله
91 - شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
عطیه حداد الهه تاج بخش مریم رئیسی -
دسترسی آزاد مقاله
92 - شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
مهدی مرادی سرمیدانی محسن فرد عمادی ابراهیم رحیمی عبدالکریم زمانی مقدم -
دسترسی آزاد مقاله
93 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
مهناز هاشمی روان مهرداد کریمی مجد علیرضا شهاب لواسانی -
دسترسی آزاد مقاله
94 - بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی
رسول رضاپور شهرام حنیفیان -
دسترسی آزاد مقاله
95 - اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس
زینب رضوانی فرد محمدرضا اسحاقی سید مهدی حسن زاده -
دسترسی آزاد مقاله
96 - باکتریهای اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجانشرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونهای
مریم جبارپور ستاری جلال شایق شهرام حنیفیان -
دسترسی آزاد مقاله
97 - بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
اسماعیل عطای صالحی امیر خدنگ نیک فرجام -
دسترسی آزاد مقاله
98 - غنیسازی ماست بادمجان با عصاره الکلی شیرینبیان و اثر آن بر هلیکوباکتر پیلوری
سعید تکیه معروف رضوان پوراحمد محمدرضا اسحاقی -
دسترسی آزاد مقاله
99 - تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر
ناهید ابراهیمی فاطمه نجاتی -
دسترسی آزاد مقاله
100 - تعیین تیپهای کاست کروموزومی ژن mec در ایزولههایاستافیلوکوکوساورئوس جدا شده از شیر و فراوردههای شیری
نرگس امینی فرد حسن ممتاز زهرا بم زاده -
دسترسی آزاد مقاله
101 - بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ
فاطمه بخشی مهشید جهادی -
دسترسی آزاد مقاله
102 - شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز
جلال شایق نسرین پورشفیع هایده مبین -
دسترسی آزاد مقاله
103 - کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم
اردشیر حسام پور نوشین مهندسی -
دسترسی آزاد مقاله
104 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه
عصمت خوری اسماعیل عطای صالحی مرضیه خوری -
دسترسی آزاد مقاله
105 - تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی
کتایون مخیری هادی کوهساری سیده زهرا سیدالنگی -
دسترسی آزاد مقاله
106 - بررسی مولکولی ژن های مولد کولی باکتین کلبسیلا پنومونیه جدا شده از شیر خام با روش Multiplex-PCR به عنوان عامل ابتلا به سرطان کلورکتال
مرضیه ردائی الاملی صدیقه مهرابیان کیومرث امینی پریسا مبصری -
دسترسی آزاد مقاله
107 - تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز
شهلا شهریاری علی تقی خانی -
دسترسی آزاد مقاله
108 - ردیابی ژنهای مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزولههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از گوشت قرمز در شهرستان شهرکرد
حامد کریمیان الهه تاج بخش ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
109 - اثر الیگوفروکتوز و نوع کشت میکروبی بر میزان اسید لینولئیک کنژوگه و زندهمانی باکتری-های پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک
مطهره بروغنی رضوان پوراحمد علی اکبریان موغاری -
دسترسی آزاد مقاله
110 - بررسی میزان شیوع و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گلاب و عرقیات گیاهی در کاشان، 1397
رضا شرافتی چالشتری نوید مزروعی آرانی الهه علیزاده علیرضا اعتمادی -
دسترسی آزاد مقاله
111 - بررسی شیوع و خصوصیات مولکولی گونههای سالمونلا جدا شده از شیر، گوشت و فرآوردههای شیر در گاومیش
ساناز علیزاده حسن ممتاز ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
112 - افزایش زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین
سارا امیری سامانی مریم جعفری فاطمه نجاتی -
دسترسی آزاد مقاله
113 - تولید زیست پلیمر کردلان توسط Agrobacterium radiobacter در محیط کشت حاوی ضایعات انگور
انا عبدالشاهی مرضیه موسوی نسب لیلا منجذب مرودشتی -
دسترسی آزاد مقاله
114 - بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری
ناهید رحیمی فرد بهرنگ حسین زاده شهرام شعیبی -
دسترسی آزاد مقاله
115 - فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل
مریم کریمی دهکردی فروغ محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
116 - بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت
آرتور کالستیانس علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد -
دسترسی آزاد مقاله
117 - اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال
فاطمه صباغی رضوان پوراحمد مهناز هاشمی روان -
دسترسی آزاد مقاله
118 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
آتنا سارانی علیرضا صادقی مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی مریم ابراهیمی -
دسترسی آزاد مقاله
119 - تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی
سمیه آقایی علیرضا شهاب لواسانی پیمان رجایی -
دسترسی آزاد مقاله
120 - مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی
اسد عباس پور انبی ودود رضویلر مسلم نیریز نقدهی یوسفعلی اسدپور اصالو -
دسترسی آزاد مقاله
121 - تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده
فاطمه فتحی مقدم لاله رومیانی -
دسترسی آزاد مقاله
122 - اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز
بهاره حاجی محمدی تلک آبادی آسیه احمدی دستگردی -
دسترسی آزاد مقاله
123 - تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونههای لیستریا در کشتارگاهها و گوشت فروشیهای استان چهارمحال و بختیاری
سید سیاوش ساعی دهکردی -
دسترسی آزاد مقاله
124 - بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران
محمدرضا تقدیری گیتی کریم شهاب الدین صافی عباس رحیمی فروشانی عباسعلی مطلبی -
دسترسی آزاد مقاله
125 - اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC
رقیه سکوتی فر ودود رضویلر سید امیر علی انوار شهرام شعیبی -
دسترسی آزاد مقاله
126 - بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز
طاهر رسول پور سامان مهدوی -
دسترسی آزاد مقاله
127 - بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
حامد زارعی علیرضا شهاب لواسانی -
دسترسی آزاد مقاله
128 - مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال
ابوالفضل گلشن تفتی غلامرضا برادران -
دسترسی آزاد مقاله
129 - بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
هانیه غندالی علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد -
دسترسی آزاد مقاله
130 - تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن
محمد بافنده زنده ودود رضویلر حمید میرزایی خسرو محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
131 - ارزیابی ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونههای دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری
سیده میثمه احمدی مریم مصلحی شاد -
دسترسی آزاد مقاله
132 - نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت
مریم بهبودی پور نیما بهادر -
دسترسی آزاد مقاله
133 - تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری
اسماعیل ترک آبادی زینب فتوحیان فاطمه شهدادی -
دسترسی آزاد مقاله
134 - ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینیهای خشک عرضه شده در شهر بیرجند
عطااله اژدری نیلوفر هاشم زهی -
دسترسی آزاد مقاله
135 - بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی
علی شریف زاده فرانک عالی سایه وهابی -
دسترسی آزاد مقاله
136 - بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398
حسین هوشیار فرشته چهرازی محسن اربابی رضا شرافتی چالشتری مهدی ناظری -
دسترسی آزاد مقاله
137 - بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات
لیلا بندیان محمد مقدم معصومه بحرینی -
دسترسی آزاد مقاله
138 - بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد
حسین سلمانی بهبود جعفرری -
دسترسی آزاد مقاله
139 - بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
آرزو ملکوتی انوشه شریفان علیرضا بصیری -
دسترسی آزاد مقاله
140 - فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و روده ای
مهنوش ابوتراب محمد گلی الهام خسروی -
دسترسی آزاد مقاله
141 - بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز
شیما پورجعفر زهره مشاک محسن میرزایی -
دسترسی آزاد مقاله
142 - بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونههای غذایی و انسانی به روش RFLP
رقیه بخت آور اهری چنگیز احمدی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
143 - مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره الکلی و اسانس زیرهسیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتریها و کپکها در پنیر لاکتیکی
محمدرضا علیمحمدزاده محمد علی علیدوست جلیل خندقی -
دسترسی آزاد مقاله
144 - مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398
رضا موسوی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان -
دسترسی آزاد مقاله
145 - بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
علی داوری وحید حکیم زاده الهام مهدیان مصطفی شهیدی -
دسترسی آزاد مقاله
146 - بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی فراکسیونهای قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره نسترن وحشی (Rosa canina L.) علیه برخی باکتریهای پاتوژن غذازاد
ساناز طهماسبی چنگیز احمدی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
147 - کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی
رضا خدیوی بروجنی ودود رضویلر سید امیر علی انوار بهروز اکبری ادرگانی -
دسترسی آزاد مقاله
148 - اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداریشده در دمای یخچال
صدیقه یزدان پناه فاطمه شیروانی برازجانی -
دسترسی آزاد مقاله
149 - بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گوشت پرندگان مختلف آلوده به آرکوباکتر در مراکز فروش استان اصفهان در چهارفصل سال 1397
رویا نجفی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان -
دسترسی آزاد مقاله
150 - ارزیابی آلودگی برخی از ادویههای پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه ماورای بنفش
بهروز اکبری فائزه شیرخان معصومه سام «نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
151 - مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسینها در مواد غذایی به عنوان نگهدارندههای طبیعی
سیده مریم هاشمی نیا جلال دهقان نیا -
دسترسی آزاد مقاله
152 - بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت
محسن وظیفه دوست اعظم مهربان زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست معصومه مهربان سنگ آتش -
دسترسی آزاد مقاله
153 - بررسی میزان آنتی بیوتیک تتراسایکلین در شیر خام با استفاده از طیف تبدیل فوریه مادون قرمز
علی قنبری افشین آخوندزاده بستی -
دسترسی آزاد مقاله
154 - بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال
فرشته اخوان سیاسی پور فومنی مهدی شریفی سلطانی شهین زمردی سارا جعفریان اصغر خسروشاهی اصل -
دسترسی آزاد مقاله
155 - کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوششهای خوراکی و روغنهای گیاهی
مهدخت ارجمندکرمانی فرشته سلاجقه بهجت تاج الدین -
دسترسی آزاد مقاله
156 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی
رقیه حاتمی هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان -
دسترسی آزاد مقاله
157 - بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394
سینا مباشری زاده لاله هویدا بهروز عطایی سودابه رستمی عباس داعی -
دسترسی آزاد مقاله
158 - مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام
منیژه رضالو عباسعلی مطلبی زهره مشاک سید امیر علی انوار -
دسترسی آزاد مقاله
159 - اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچهای ساپروفیتی و سمزای جدا شده از مایونز
محمد علی ضیاء محمد گلی اردشیر ضیایی -
دسترسی آزاد مقاله
160 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری
الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی -
دسترسی آزاد مقاله
161 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
سحر خیرخواه فقرا سارا جعفریان شهین زمردی لیلا روزبه نصیرائی اصغر خسروشاهی اصل -
دسترسی آزاد مقاله
162 - بررسی آلودگی به آفلاتوکسین M1 در کشک پاستوریزه و کشک خشک در استان اصفهان با استفاده از روش الایزا در سال 1395
گلناز ریزوندی ایرج جوادی -
دسترسی آزاد مقاله
163 - شیوع و ژنوتایپینگ سویههای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونههای شیر خام
سید محمدحسین حجت محمدحسین مرحمتی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
164 - تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری
محسن باقری احمدرضا شویک لو -
دسترسی آزاد مقاله
165 - فراوانی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینیهای خامهای.
زهرا هاشمی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی -
دسترسی آزاد مقاله
166 - مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان
نهال سلیمی محمد احمدی ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
167 - مطالعه فراوانی آلودگی گونههای ویبریو در ماهیان عرضه شده در شهر اصفهان
عباس کریمی علویجه علی شریف زاده -
دسترسی آزاد مقاله
168 - تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری
امین سید محمودزاده آسیه احمدی فاطمه کیانی علی آبادی -
دسترسی آزاد مقاله
169 - جداسازی و بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی آنتروکوکها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم
حمید میرزائی زهرا نوری حامد -
دسترسی آزاد مقاله
170 - مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی آب آلبالو
کیمیا درستی محمد گلی شریفه شاهی -
دسترسی آزاد مقاله
171 - بررسی فراوانی فاکتورهای ویرولانس در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از همبرگر
راضیه مهدیان الهه تاج بخش زهرا بم زاده -
دسترسی آزاد مقاله
172 - ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر
راحیل کیانپور برجویی حسن ممتاز لیدا لطف الهی زهرا بم زاده -
دسترسی آزاد مقاله
173 - اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز
محمد گلی مرضیه طاهری شریفه شاهی -
دسترسی آزاد مقاله
174 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور
مینا احمدپور محمد حسین موثق سمیه حسین زاده -
دسترسی آزاد مقاله
175 - ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتیبیوتیکی آن ها
نگین نجفی مهدی شریفی سلطانی عاطفه بزرگی ماکرانی -
دسترسی آزاد مقاله
176 - مطالعه ترکیب و آثار ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن کرمانی، آویشن شیرازی، رزماری و دارچین
منوچهر مومنی شهرکی رضا شرافتی چالشتری مهدی رئیسی مهسا انصاری فاطمه حیدری نژاد چهارمحالی فرهنگ تیرگیر -
دسترسی آزاد مقاله
177 - مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی
فرهنگ تیرگیر پردیس نادری دهکردی فاطمه ملکپور علی کاظمی باباحیدری -
دسترسی آزاد مقاله
178 - ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسمهای آلوده کننده غذا
نازنین خاکی پور فاطمه حق شناس -
دسترسی آزاد مقاله
179 - بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی
سعید اکبری زهره دیدار محسن وظیفه دوست بهاره حاجی رستملو مهناز محتشمی -
دسترسی آزاد مقاله
180 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
اعظم مهربان محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست معصومه مهربان سنگ آتش -
دسترسی آزاد مقاله
181 - تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان -
دسترسی آزاد مقاله
182 - شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن
سید مجید هاشمی ابراهیم رحیمی سید امیرعلی انوار حامد اهری مریم عطایی -
دسترسی آزاد مقاله
183 - فراوانی ژنهای اتصال در ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراوردههای لبنی در شهرستان شهرکرد
رسول پژوهش الهه تاج بخش حسن ممتاز ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
184 - بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک
بیگم امیدی شیلا صفائیان ناهید رحیمی فرد رضوان رضوان موسوی ندوشن بابک پوراکبری -
دسترسی آزاد مقاله
185 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400
الهه برزم دهکردی الهه تاج بخش حسن ممتاز -
دسترسی آزاد مقاله
186 - ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استانداردهای ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی
امیررضا شویکلو راحله نژاد رزمجوی اخگر سید سعید سخاوتی زاده -
دسترسی آزاد مقاله
187 - ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399
مهرداد خدادوست سمیه الهی معصومه مرادی حدیث کوپی حسن دهقان مینا گنجعلی دشتی -
دسترسی آزاد مقاله
188 - بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخصهای اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز
سمانه خدابنده شهرکی محمد گلی شریفه شاهی -
دسترسی آزاد مقاله
189 - ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد
سلمان حیدریان مهرداد عطایی کچویی صادق موسوی فرد فریبرز معطر -
دسترسی آزاد مقاله
190 - بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس
مطهره اسکندری عباس دوستی -
دسترسی آزاد مقاله
191 - شیوع، الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی و فراوانی ژنهای کد کننده انتروتوکسین در ایزولههای MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف
منوچهر مومنی شهرکی سید سیاوش ساعی دهکردی زهرا همتی -
دسترسی آزاد مقاله
192 - بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هستههای انگور واریتههای ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژنهای بیماریزا جدا شده از طیور
سید احمد نوربخش ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
193 - مروری بر کاربرد روغن های فرار گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در گوشت و فرآورده های گوشتی
سیده خدیجه احمدی شیخ شبانی سیده فاطمه احمدی عزیزاله فلاح -
دسترسی آزاد مقاله
194 - پتانسیل ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی بیوسورفکتانت جدا شده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر باکتری های بیماریزا
فاطمه نوربخش علیرضا ورپایی سحر هنرمند جهرمی -
دسترسی آزاد مقاله
195 - بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال
ریحانه قشونی زاده سید ابراهیم حسینی پیمان مهستی شاهرخ شعبانی -
دسترسی آزاد مقاله
196 - به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ
مریم هادیان حسن ممتاز امیر شاکریان -
دسترسی آزاد مقاله
197 - بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم
سید عرفان حسینی نسب نجمه واحد دهکردی