List of articles (by subject)
-
Open Access Article
1 - بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری
گلاره کدیورزاده فرزانه عبدالملکی -
Open Access Article
2 - بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
عطیه امینی محمد فاضل هاجر عباسی -
Open Access Article
3 - بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)
نیلوفر علیرضایی حسن برزگر -
Open Access Article
4 - Predication of Some Physiochemical Properties of Low Calorie Cake Containing Apple Fiber Using Artificial Neural Networks
Maryam Sabet Ghadam Mohammad Reza Saeedi Asl Akram Sharifi Ahmad Pedram Nia Mohammad Armin -
Open Access Article
5 - تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
مهنوش افشار علیرضا بصیری اکرم شریفی -
Open Access Article
6 - Effect of Enrichment by Soy Isolate, Lentil Flour, Albumin and Spirulina platensis on the Quality Attributes of Industrial Noodle
Mona Rahimi Amir Hossein Elhami Rad Masoud Shafafi Zenozian Mohammad Armin Afshin Jafarpour -
Open Access Article
7 - تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
مهسا فتح الهی آقایی مهدی قره خانی -
Open Access Article
8 - تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص زهرا مهربانی -
Open Access Article
9 - غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
منیژه حیدری مهراب یادگاری زریر سعیدی هومان مولوی -
Open Access Article
10 - بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
زهرا صفری کوشالی معصومه قطبی لیلا روزبه نصیرایی -
Open Access Article
11 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری -
Open Access Article
12 - Optimization of the Effect of Green Tea, White Tea and Ginger Extracts on Physicochemical characterization of Sponge Cake by Response Surface Methodology (RSM)
Zohreh Pourzafar , Amirhossein ElhamiRad Masoud Shaffafi Zenozian Mohammad Armin -
Open Access Article
13 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود
اسماعیل عطای صالحی مریم قره خانی -
Open Access Article
14 - اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
حامد جلایر مهدی کریمی ابوالقاسم عبدالله زاده -
Open Access Article
15 - Enrichment of Pan Bread with Barley Malt Extract and Malt Extract Powder Produced by Spray Drying: Quality, Sensory Properties and Shelf-Life
Shima Kaveh Alireza Sadeghi Mahoonak Mojtaba Raeisi -
Open Access Article
16 - Investigating the Effect of Spirulina platensis Micro Algae on Physio-chemical Properties and Staling of Baguette Bread
Somayeh Sanjari Hamid Sarhadi Fatemeh Shahdadi -
Open Access Article
17 - ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
شیرین پیروتی علیرضا فرجی فریبا نقی پور -
Open Access Article
18 - بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش
شکوفه کوهی علیرضا فرجی سیدعلی مشعشعی -
Open Access Article
19 - استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری
ارش بشیریان فرزانه عبدالملکی -
Open Access Article
20 - بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(
غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد -
Open Access Article
21 - بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه
بهنام مصطفی زاده مهدی قره خانی -
Open Access Article
22 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
اوشا پورمحمدی سید حسین حسینی قابوس -
Open Access Article
23 - Study of Physicochemical, Rheological and Sensory Characteristics of Rice and Corn flour-based Gluten Free Biscuit Containing Resistant Starch
Rahil Rezaei Masoumeh Moghimi , Seyyed Soheil Amiri Aghdaei -
Open Access Article
24 - Comparision the Eeffect of Sunn Pest Flour wheat and Microbial Protease on Waffle Production
Hassan Ekramian Mohammadreza Saeedi Asl Mahdi Karimi Zahra shikholeslami Ahmad Pedram Nia -
Open Access Article
25 - تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی -
Open Access Article
26 - Effect of Egg Replacement by Tahini Mealand Lecithin on Quantitative and Qualitative Properties of Low Cholesterol Functional Cake
Targol Ghannad Fariba Naghipour Alireza Faraji -
Open Access Article
27 - The Effect of Percentage and Particle Size of Date Seed Powder on the Qualitative Characteristics of Batter and Gluten-free Sponge Cake
Marjan Hajizadeh Sara Ansari Bahram Bahri -
Open Access Article
28 - بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست
مهسا مرادی فریبا نقی پور علیرضا فرجی -
Open Access Article
29 - Effect of Degree of Toasting of Taftoon Bread on Acrylamide Content and Comparison of Two Treatments Asparaginase Enzyme and Acetic Acid to Reduce it
Masomeh Barani Mohammad Shahedi Bagh Khandan Milad Fathi -
Open Access Article
30 - بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
معصومه قطبی لیلا امیدوار لنگرودی طیبه السادات حسینی -
Open Access Article
31 - Improving the Quality and Shelf life of Barbari Bread Based on Mixed Whole Flour Using Spontaneously Fermented Sourdough and Sourdough Containing Lactobacillus plantarum
Sara Naji Tabasi Mostafa Shahidi Noghabi Marzieh Hosseini Nezhad Hossein Zamani Toktam Hejrani -
Open Access Article
32 - Replacement of Wheat Flour with Germinated Quinoa Flour and Adding Lepidium Sativum Seed Gum on Quality of Frozen Par-baked Strudel
Sara Niasti Bahareh Sahraiyan Fatemeh Pourhaji -
Open Access Article
33 - The Effect of Relative Replacing of Wheat Flour with Elaeagnus Flour on Qualitative Properties of Sangak Bread
Aazam Khodaeyan Karim Esmaeil Ataye Salehi -
Open Access Article
34 - Low-calorie Cake Formulations Using Licorice (Glycyrrhiza glabra) and Quince Seed (Cydonia oblonga) Gum
Zeinab Gholamian Esmaeil Ataye Salehi Elham Mahdian Zahra Sheikholeslami -
Open Access Article
35 - The Effects of Hydrocolloid Pectin and Raisins Essence on Baking Properties of Gluten-Free Bread of Setaria Italica and Oryza Sativa Flour Mixture
Abolghasem Abdollahzadeh Mohsen Vazifeh Doost Zohreh Didar Mohammad Hossein Haddad khodaprast Mohammad Armin -
Open Access Article
36 - Determination of the Effect of Different Level of Maltodextrin and whey Protein Concentrate on the Quality Characteristics of Low-fat Oil Cake
Maryam Abedi Mania Salehifar Babak Ghiassi Tarzi -
Open Access Article
37 - تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری
محمد جلینی مهدی قیافه داوودی زهرا شیخ الاسلامی -
Open Access Article
38 - تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان)
-
Open Access Article
39 - تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی
ریحانه شاهین فر زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری -
Open Access Article
40 - بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش
سارا بلاغی زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری -
Open Access Article
41 - بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
فرشته حسینی الناز میلانی سمانه رضائی بروجردی غلامعلی گلی موحد -
Open Access Article
42 - بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم
زهرا سلطانی علیرضا فرجی محمد حسین عزیزی -
Open Access Article
43 - بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی -
Open Access Article
44 - تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود
لیلا ناطقی -
Open Access Article
45 - تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن
نادر روشن ریحانه احمدزاده الناز میلانی پروین شرایعی -
Open Access Article
46 - بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی
نساء صفوی مهدی قره خانی -
Open Access Article
47 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور -
Open Access Article
48 - بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم
فرزاد صادقی رسول کدخدایی بهاره عمادزاده -
Open Access Article
49 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی -
Open Access Article
50 - بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار
ابوالقاسم عبداله زاده -
Open Access Article
51 - اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن
لیلا ناطقی -
Open Access Article
52 - اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی
فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد -
Open Access Article
53 - بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
خورشید آذرهوش اکرم شریفی سیدحسین استیری -
Open Access Article
54 - بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار
علیرضا فرجی سید علی مشعشعی مینا کشانی -
Open Access Article
55 - بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما
سید محسن میر احمدی شریفی مانیا صالحی فر -
Open Access Article
56 - بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی
مائده عبادی ملاباشی لیلا ناطقی -
Open Access Article
57 - بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
یگانه حسن پور فریبا نقی پور علیرضا فرجی