فهرست مقالات برحسب موضوع تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری
گلاره کدیورزاده فرزانه عبدالملکی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
عطیه امینی محمد فاضل هاجر عباسی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)
نیلوفر علیرضایی حسن برزگر -
دسترسی آزاد مقاله
4 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی
مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
مهنوش افشار علیرضا بصیری اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی
مونا رحیمی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین افشین جعفرپور -
دسترسی آزاد مقاله
7 - تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
مهسا فتح الهی آقایی مهدی قره خانی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص زهرا مهربانی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
منیژه حیدری مهراب یادگاری زریر سعیدی هومان مولوی -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
زهرا صفری کوشالی معصومه قطبی لیلا روزبه نصیرایی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری -
دسترسی آزاد مقاله
12 - بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)
زهره پورظفر امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین -
دسترسی آزاد مقاله
13 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود
اسماعیل عطای صالحی مریم قره خانی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
حامد جلایر مهدی کریمی ابوالقاسم عبدالله زاده -
دسترسی آزاد مقاله
15 - غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری
شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک مجتبی رئیسی -
دسترسی آزاد مقاله
16 - بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهای فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم
سمیه سنجری حمید سرحدی فاطمه شهدادی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
شیرین پیروتی علیرضا فرجی فریبا نقی پور -
دسترسی آزاد مقاله
18 - بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش
شکوفه کوهی علیرضا فرجی سیدعلی مشعشعی -
دسترسی آزاد مقاله
19 - استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری
ارش بشیریان فرزانه عبدالملکی -
دسترسی آزاد مقاله
20 - بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(
غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد -
دسترسی آزاد مقاله
21 - بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه
بهنام مصطفی زاده مهدی قره خانی -
دسترسی آزاد مقاله
22 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان
اوشا پورمحمدی سید حسین حسینی قابوس -
دسترسی آزاد مقاله
23 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم
راحیل رضایی معصومه مقیمی سید سهیل امیری عقدایی -
دسترسی آزاد مقاله
24 - مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل
حسن اکرامیان محمدرضا سعیدی اصل مهدی کریمی زهرا شیخ اللاسلامی احمد پدرام نیا -
دسترسی آزاد مقاله
25 - تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی -
دسترسی آزاد مقاله
26 - بررسی تأثیر جایگزینی تخم مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم کلسترول فراسودمند
ترگل قناد فریبا نقی پور علیرضا فرجی -
دسترسی آزاد مقاله
27 - تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن
مرجان حاجی زاده سارا انصاری بهرام بحری -
دسترسی آزاد مقاله
28 - بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست
مهسا مرادی فریبا نقی پور علیرضا فرجی -
دسترسی آزاد مقاله
29 - اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
معصومه بارانی محمد شاهدی باغ خندان میلاد فتحی -
دسترسی آزاد مقاله
30 - بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
معصومه قطبی لیلا امیدوار لنگرودی طیبه السادات حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
31 - بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
سارا ناجی طبسی مصطفی شهیدی نوقابی مرضیه حسینی نژاد حسین زمانی تکتم هجرانی -
دسترسی آزاد مقاله
32 - بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد
سارا نیاستی بهاره صحراییان فاطمه پورحاجی -
دسترسی آزاد مقاله
33 - تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگیهای کیفی نان سنگک
اعظم خدائیان کریم اسماعیل عطای صالحی -
دسترسی آزاد مقاله
34 - فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به"
زینب غلامیان اسماعیل عطای صالحی الهام مهدیان زهرا شیخ الاسلامی -
دسترسی آزاد مقاله
35 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین -
دسترسی آزاد مقاله
36 - ارزیابیتأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئینآبپنیر تغلیظ شده بر ویژگیهایکیفیکیک روغنیکمچرب
مریم عابدی مانیا صالحی فر بابک غیاثی طرزی -
دسترسی آزاد مقاله
37 - تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری
محمد جلینی مهدی قیافه داوودی زهرا شیخ الاسلامی -
دسترسی آزاد مقاله
38 - تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان)
-
دسترسی آزاد مقاله
39 - تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی
ریحانه شاهین فر زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری -
دسترسی آزاد مقاله
40 - بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش
سارا بلاغی زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری -
دسترسی آزاد مقاله
41 - بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک
فرشته حسینی الناز میلانی سمانه رضائی بروجردی غلامعلی گلی موحد -
دسترسی آزاد مقاله
42 - بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم
زهرا سلطانی علیرضا فرجی محمد حسین عزیزی -
دسترسی آزاد مقاله
43 - بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی -
دسترسی آزاد مقاله
44 - تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود
لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
45 - تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن
نادر روشن ریحانه احمدزاده الناز میلانی پروین شرایعی -
دسترسی آزاد مقاله
46 - بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی
نساء صفوی مهدی قره خانی -
دسترسی آزاد مقاله
47 - بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
نفیسه کوشکی محمد حسین حداد خداپرست توحید نجفی میرک محسن وظیفه دوست فریبا نقی پور -
دسترسی آزاد مقاله
48 - بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم
فرزاد صادقی رسول کدخدایی بهاره عمادزاده -
دسترسی آزاد مقاله
49 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی -
دسترسی آزاد مقاله
50 - بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار
ابوالقاسم عبداله زاده -
دسترسی آزاد مقاله
51 - اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن
لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
52 - اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی
فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
53 - بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
خورشید آذرهوش اکرم شریفی سیدحسین استیری -
دسترسی آزاد مقاله
54 - بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار
علیرضا فرجی سید علی مشعشعی مینا کشانی -
دسترسی آزاد مقاله
55 - بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما
سید محسن میر احمدی شریفی مانیا صالحی فر -
دسترسی آزاد مقاله
56 - بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی
مائده عبادی ملاباشی لیلا ناطقی -
دسترسی آزاد مقاله
57 - بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
یگانه حسن پور فریبا نقی پور علیرضا فرجی