Predication of Some Physiochemical Properties of Low Calorie Cake Containing Apple Fiber Using Artificial Neural Networks
Subject Areas :
Maryam
Sabet Ghadam
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
Mohammad Reza
Saeedi Asl
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
Akram
Sharifi
3
(گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران.)
Ahmad
Pedram Nia
4
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
Mohammad
Armin
5
(دانشیار، گروه مهندسیکشاورزی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
Keywords:
Abstract :
different fibers on rheological characteristics of cake batter and quality of cakes. Journal of food science and technology, 55: 667-677.
_||_