Enrichment of Pan Bread with Barley Malt Extract and Malt Extract Powder Produced by Spray Drying: Quality, Sensory Properties and Shelf-Life
Subject Areas :
Shima
Kaveh
1
(دانشجوی دکتری شیمی موادغذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران.)
Alireza
Sadeghi Mahoonak
2
(استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران)
Mojtaba
Raeisi
3
(استادیار، مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی، دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان، ایران.)
Keywords:
Abstract :
cherry juice concentrate. Journal of Food Measurement and Characterization, 11(4):1602-12.
_||_