معرفي نشريه
علمی
نشریه میکروب شناسی مواد غذائی، نشریه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و با همکاری انجمن علمی میکروبیولوژی ایران منـتشر میشود. این نشریه که به صورت فصلنامه منتشر می شود، از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و یافته های پژوهشی مرتبط با حوزه میکروب شناسی مواد غذائی شامل باکتری ها، ویروس ها، انگل ها، بیماریهای غذا زاد و.... را بررسی و منتشر می کند. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. همه مقالات ارسالی با نرم افزار مشابهت یاب همیاب بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل گردیده و پس از آن به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند. (مطالعه بیشتر)
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز
عرفان گل محمدیان مرجان نوریشماره 2 , دوره 11 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از محصولات لبنی سنتی
مریم کاظمی میرکی الهام معظمیان محمد جواد مختاری mehrdad gholamzadشماره 2 , دوره 11 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانههای کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماریزا
هادی کوهساری سیده ثریا سجادی عرازسلطان ساعدی فر مریم صادق شش پلیشماره 2 , دوره 11 , تابستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو
سارا شهریاری فهیمه حاجی نیا حسین پورعبدالله مریم ابراهیمی علیرضا صادقیشماره 2 , دوره 11 , تابستان 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان
مهدی رئیسیشماره 2 , دوره 4 , تابستان 1396 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
حسین مومنی مهدی رئیسی معصومه بشیری بشیری مریم برزگر دولت آبادی مهسا انصاریشماره 4 , دوره 6 , زمستان 1398 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی
فرهنگ تیرگیر پردیس نادری دهکردی فاطمه ملکپور علی کاظمی باباحیدریشماره 3 , دوره 9 , پاییز 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری
الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضاییشماره 2 , دوره 8 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی
علی شریف زاده فرانک عالی سایه وهابیشماره 1 , دوره 8 , بهار 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - پتانسیل ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی بیوسورفکتانت جدا شده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر باکتری های بیماریزا
فاطمه نوربخش علیرضا ورپایی سحر هنرمند جهرمیشماره 3 , دوره 10 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی
قاسم قربانی ابراهیم رحیمی امیر شاکریانشماره 2 , دوره 10 , تابستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی تاثیر پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر شاخصهای اکسایش و کیفیت میکروبی فلفل قرمز
سمانه خدابنده شهرکی محمد گلی شریفه شاهیشماره 4 , دوره 10 , زمستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم
نادر حبیبی مریم علی اصغری اسعد رخزادیشماره 2 , دوره 6 , تابستان 1398 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک
سمیرا عباسی بافطرت محمد گلی حسن ممتازشماره 4 , دوره 3 , زمستان 1395