• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره2 دوره8
  • 2
    شماره 2 دوره 8 تابستان 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - اثر بازدارندگی عصاره آلیوم ساتیوم بر قارچ‌های ساپروفیتی و سم‌زای جدا شده از مایونز
        محمد علی ضیاء محمد گلی اردشیر ضیایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - شناسنامه علمی تابستان 1400
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396
        علی اکبر تاج فیروزه سیدمحمدحسین حسینی سیدمحمدجواد نظام الحسینی محسن مهدی زاده شاهی حمید آقاباقری محمدحسن لطفی سیدعلیرضا پورمازار علیرضا طالبی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بهینه‌سازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدت‌زمان ماندگاری
        الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایه‌های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
        محمود شهوه الهه تاج بخش حسن ممتاز رضا رنجبر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تعیین وضعیت بهداشتی، فراسنجه های شیمیایی و خصوصیات ارگانولپتیکی برخی فرآورده های لبنی عشایر استان چهارمحال و بختیاری
        محسن باقری احمدرضا شویک لو
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده
        محسن وظیفه دوست
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - فراوانی و الگوی مقاومت آنتی‎بیوتیکی جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده انتروتوکسین در شیرینی‎های خامه‎ای.
        زهرا هاشمی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن
        سحر خیرخواه فقرا سارا جعفریان شهین زمردی لیلا روزبه نصیرائی اصغر خسروشاهی اصل
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود