• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 4
  • شماره1 دوره4
  • 1
    شماره 1 دوره 4 بهار 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - فعالیت ضد باکتریایی عصاره لیمو‌ترش در بستنی تهیه شده در آزمایشگاه
        سلطان محمد قاسمی هادی کوهساری ابوالفضل فدوی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه
        هدی دژخی سجاد یزدان ستاد نازیلا ارباب سلیمانی رضا نجف پور سید محمد غیبی حیات الیکا فرج تبریزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - شناسه علمی و فهرست مطالب
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی شمارش کلی میکروبی و میزان آلودگی به باکتری های کلی فرم، اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر پنیر های سنتی عرضه شده در شهر بیرجند در سال94
        بیژن بنی اسدی عطاا... اژدری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
        سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تأثیر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر باکتری E.coli در پنیر سفید ایرانی
        شیما شهرابی علی فضل آرا احمد زند مقدم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی بر سویه‌های استاندارد و استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای جداشده از مواد غذایی
        علیرضا مسیحا مریم برادران کتابچی خسرو عیسی زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC، زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری
        محمد حجت الاسلامی مریم جعفری زینب ترکی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه
        سید ابراهیم حسینی ساناز سیفی نوفرستی محمد رضا خانی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود