• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 6
  • شماره1 دوره6
  • 1
    شماره 1 دوره 6 بهار 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
        رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپایی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
        علی احسانی مجتبی رییسی علیجان تبرایی فرهاد نیک نژاد حسین نقیلی مجید امین زارع
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
        حسن ممتاز محسن قائد امینی منوچهر مؤمنی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
        حسین معتمدی امیر تاج بخش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
        فاطمه نونهال ابراهیم رحیمی اسماعیل عطای صالحی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
        هدیه داودی مقدم علی محمدی ثانی معصومه مهربان سنگ آتش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
        علی قربانی رنجبری نازنین قربانی رنجبری علی رضا گلچین منشادی فاطمه قربانی رنجبری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود