• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره4 دوره3
  • 4
    شماره 4 دوره 3 زمستان 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس
        محمود یلمه مرتضی خمیری عزت الله قائمی سیده ساناز رمضان پور محمد قربانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - شناسنامه علمی و فهرست مطالب
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی
        مجتبی بنیادیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
        محمد باقر حبیبی نجفی رضا حاجی محمدی فریمانی بی بی صدیقه فضلی بزاز
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک
        سمیرا عباسی بافطرت محمد گلی حسن ممتاز
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی
        غلامرضا شاه حسینی زهره مشاک
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته
        پیروز شاکری حسن فضائلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی
        یونس نزابی افشین جوادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا
        فریبا بخشی حمید میرزائی نارملا آصفی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود