فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد عطیه حداد الهه تاج بخش مریم رئیسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مقایسه الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی درسویه های اشریشیا کلی جداشده از گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک محمدرضا شهیری مجید غلامی آهنگران ابراهیم رحیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم طاهره بریموندی وجیهه فدائی نوغانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شناسنامه علمی شماره دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس مهناز هاشمی روان مهرداد کریمی مجد علیرضا شهاب لواسانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز از آب پنیر توسط مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس با استفاده از آب پنیر ناهید ابراهیمی فاطمه نجاتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان مهدی مرادی سرمیدانی محسن فرد عمادی ابراهیم رحیمی عبدالکریم زمانی مقدم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی ایزوله های اشرشیاکلی جدا شده از طیور درگیر به بیماری کلی باسیلوز در نمونه های جدا شده از مرغداری های اطراف کرمانشاه فروغ محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی میزان آلودگی و تولید بیوفیلم باکتریهای سرماگرا در مخازن شیر خام و تجهیزات فرآوری محصولات لبنی رسول رضاپور شهرام حنیفیان