• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 1
  • شماره2 دوره1
  • 2
    شماره 2 دوره 1 پاییز 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392
        عادل میرزاعلیزاده مهران محسنی عباسعلی زمانی حمید بارانی بناب
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP
        حسین معتمدی امیر تاج بخش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ
        مجید غلامی آهنگران محسن جعفریان مازیار حاج صالحی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
        نوید مزروعی آرانی رضا شرافتی چالشتری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی
        هدی محمدزاده علی محمدی ثانی شهرام شعیبی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
        مهوش پویان عباس دوستی حمیدرضا کبیری فاطمه دریس
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود