فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392 عادل میرزاعلیزاده مهران محسنی عباسعلی زمانی حمید بارانی بناب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP حسین معتمدی امیر تاج بخش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ مجید غلامی آهنگران محسن جعفریان مازیار حاج صالحی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 نوید مزروعی آرانی رضا شرافتی چالشتری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی هدی محمدزاده علی محمدی ثانی شهرام شعیبی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده مهوش پویان عباس دوستی حمیدرضا کبیری فاطمه دریس