فهرست مقالات برحسب موضوع مطالعات تجربی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - شناسایی سویههای استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متیسیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونههای بالینی
پریسا بهشود الهه تاج بخش حسن ممتاز -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
محبوبه ربانی فرد جواد طباطبائیان نیم آورد رضا شرافتی چالشتری -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی میزان شیوع انگل نئوسپورا کنینوم در شیر گاوان استان یزد به روش Nested-PCR در تابستان سال 1400
محسن جعفریان نصیر رفعتی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ارزیابی میزان زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 ) ریزپوشانی شده در سس کچاپ سینبیوتیک و محیط شبیه سازی شده معده و روده
محسن وظیفه دوست -
دسترسی آزاد مقاله
5 - اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو
جوان ولی عبدالرحمن الجاف شهرام حنیفیان -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مقایسه مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتورهای ویرولانس در جدایههای انتروکوکوس فکالیس جدا شده از منابع دامی و انسانی در سال 1397
محمود شهوه الهه تاج بخش حسن ممتاز رضا رنجبر -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
مریم انتشاری نجف آبادی لیلا روزبه نصیرایی عبدالله قاسمی پیربلوطی حمیدرضا نوری -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف
امید میرزائی تاش محمدعلی شب خیز -
دسترسی آزاد مقاله
9 - مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی
فردین کوهی حمید میرزائی یوسف نامی جلیل خندقی افشین جوادی -
دسترسی آزاد مقاله
10 - ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو
سارا شهریاری فهیمه حاجی نیا حسین پورعبدالله مریم ابراهیمی علیرضا صادقی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی
Fariba Rahimi مریم آغایلی Esmail Hosseini