فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - شناسايي و تعيين مقدار اكراتوكسين A در غلات عرضه شده با استفاده ازHPLC محمدرضا صائبی الهه تاج بخش ابراهیم رحیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تغییرات فصلی کیفیت میکروبی شیرهای خام تولید شده در گاوداریهای سنتی و صنعتی محبوبه قاسمی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثرات ضد قارچی عصاره میوه واکسینیوم آرکتوستافیلوس (سیاه گیله) بر گونههای کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا گلابراتا در شرایط آزمایشگاهی احمد هلاکو مریم کاظمی مریم رفیعی راد مطهره اسکندری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی اثرات ضدمیکروبی اسانس و نانوامولسیون اسانس سیر بر باکتریهای جدا شده از مواد غذایی اسما عزیزآبادی اشرف کریمی نیک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی آلودگی میکروبی لاشه طیور در طی فرایند تولید در کشتارگاه صنعتی شهرستان نجفآباد حمدالله مشتاقی امير شفيعي دستگردي مجتبی بنیادیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اشریشیا کلی تولیدکننده توکسین شیگا (STEC) در ایمنی مواد غذایی: بررسی ژنهای بیماریزایی و مقاومت آنتیبیوتیکی الیاس شهریور ابراهیم رحیمی فهام خامسی