• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 12
  • شماره1 دوره12
  • 1
    شماره 1 دوره 12 بهار 1404

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - شناسايي و تعيين مقدار اكراتوكسين A در غلات عرضه شده با استفاده ازHPLC
        محمدرضا صائبی الهه تاج بخش ابراهیم رحیمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تغییرات فصلی کیفیت میکروبی شیرهای خام تولید شده در گاوداریهای سنتی و صنعتی
        محبوبه قاسمی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثرات ضد قارچی عصاره میوه واکسینیوم آرکتوستافیلوس (سیاه گیله) بر گونه‌های کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا گلابراتا در شرایط آزمایشگاهی
        احمد هلاکو مریم کاظمی مریم رفیعی راد مطهره اسکندری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ارزیابی اثرات ضدمیکروبی اسانس و نانوامولسیون اسانس سیر بر باکتری‌های جدا شده از مواد غذایی
        اسما عزیزآبادی اشرف کریمی نیک
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی آلودگی میکروبی لاشه طیور در طی فرایند تولید در کشتارگاه صنعتی شهرستان نجف‌آباد
        حمدالله مشتاقی امير  شفيعي دستگردي مجتبی بنیادیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اشریشیا کلی تولیدکننده توکسین شیگا (STEC) در ایمنی مواد غذایی: بررسی ژن‌های بیماری‌زایی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی
        الیاس شهریور ابراهیم رحیمی فهام خامسی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود