• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره3 دوره3
  • 3
    شماره 3 دوره 3 پاییز 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی
        ابراهیم رحیمی محمد جواد جهانمرد سهراب صفری مهسا انصاری زینب نرکی باغبادرانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها
        علی فضل آرا مهدی زارعی احمد موالی زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - شناسنامه علمی و فهرست مطالب
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد
        فاطمه امینی حمدالله مشتاقی مریم عباس والی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی
        حسین هوشیار ذاکر عباس زاده رضا شرافتی چالشتری محسن اربابی غلامعباس موسوی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز
        نسیم شهابی حسین تاجیک مهران مرادی مهرداد فروغ
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه
        سیده صالحه واعظی آرزو طهمورث پور
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران
        ابراهیم رحیمی عباس دوستی ساناز دهقانژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی
        مهدی رئیسی رزا فتاحی پرتو رئیسی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود