فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی ابراهیم رحیمی محمد جواد جهانمرد سهراب صفری مهسا انصاری زینب نرکی باغبادرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقهی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها علی فضل آرا مهدی زارعی احمد موالی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسنامه علمی و فهرست مطالب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد فاطمه امینی حمدالله مشتاقی مریم عباس والی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی حسین هوشیار ذاکر عباس زاده رضا شرافتی چالشتری محسن اربابی غلامعباس موسوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز نسیم شهابی حسین تاجیک مهران مرادی مهرداد فروغ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه سیده صالحه واعظی آرزو طهمورث پور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران ابراهیم رحیمی عباس دوستی ساناز دهقانژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی مهدی رئیسی رزا فتاحی پرتو رئیسی