آخرین اخبار نشریه
    میکروب شناسی مواد غذائی ( علمی پژوهشی )
  • شماره های پیشین

  • معرفي نشريه
    علمی

    نشریه میکروب شناسی مواد غذائی، نشریه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و با همکاری انجمن علمی میکروبیولوژی ایران منـتشر می‌شود. این نشریه که به صورت فصلنامه منتشر می شود، از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و یافته های پژوهشی مرتبط با حوزه میکروب شناسی مواد غذائی شامل باکتری ها، ویروس ها، انگل ها، بیماریهای غذا زاد و.... را بررسی و منتشر می کند. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. همه مقالات ارسالی با نرم افزار مشابهت یاب همیاب  بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل گردیده و پس از آن به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند. (مطالعه بیشتر)


           

     


    آخرین مقالات منتشر شده
    پربازدیدترین مقالات
    مقالات در انتظار انتشار

    ابر واژگان

  • صاحب امتیاز
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
    شاپا: 2345-539X

    دوره انتشار: فصلنامه
    پست الکترونیک
    نشانی
    نشانی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، دانشکده ‏دامپزشکی، دفتر مجله میکروب شناسی مواد غذائی، صندوق پستی 166. تلفن: 03833361045ایمیل: jfm@iaushk.ac.ir
    تلفن

    جستجو

    بانک ها و نمایه ها

    آمار مقالات

    تعداد دوره‌ها 12
    تعداد شماره ها 52
    مقالات چاپ شده 378
    تعداد نویسندگان 1611
    تعداد مشاهده مقاله 189032
    تعداد دانلود مقاله 52132
    تعداد مقالات ارسال شده 899
    تعداد مقالات رد شده 401
    تعداد مقالات پذیرفته شده 409
    درصد پذیرش 43 %
    زمان پذیرش(روز) 163
    تعداد داوران 95
    آخرین به روزرسانی 1404/09/15