فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر حفاظتی عصاره گیاه بادرشبی (Dracocephalum moldavica L) بر القاي آپوپتوز و پرولیفراسیون انگل ليشمانيا ماژور در شرایط آزمایشگاهی مهناز کریمی الهه تاج بخش حسن ممتاز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه ی اثر نانولیپوزوم اسانس بیدمشک بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیک فاطمه امینی حمداله مشتاقی مریم عباس والی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی فعالیت آنتی¬اکسیدانی و آنتی¬باکتریالی نانوامولسیون عصاره زرشک (Berberis vulgaris) به عنوان نگهدارنده طبیعی در یک مدل غذایی بهروز دست پیمان امیر شاکریان زهره مشاک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی شیوع باکتری کمپیلوباکتر و گونه های آن در مرغ و بلدرچین تهیه شده از مراکز توزیع در استان خوزستان شهرستان اندیکا زهرا متقی منوچهر مومنی شهرکی رضا سلطانی حسین خدابنده شهرکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک مهرنوش تدینی مژگان مقدم علی فضل آرا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر فیلم کیتوزان – آلژینات سدیم محتوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر رفتار رشد باکتری ویبریو پاراهمولایتیکوس و لیستریا مونوسیتوژنز در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) لاله رومیانی نگین غلامی مهرنوش تدینی