• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره3 دوره8
  • 3
    شماره 3 دوره 8 پاییز 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398
        رضا موسوی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان
        10.30495/jfm.2021.683628
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی ویژگی‌های ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی
        علی داوری وحید حکیم زاده الهام مهدیان مصطفی شهیدی
        10.30495/jfm.2021.682651
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس
        آسیه پهلوانی نژاد مهشید جهادی نفیسه سادات نقوی محمد علی ضیاء
        10.30495/jfm.2021.683632
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اسامی داوران مقالات پاییز 1400
        10.30495/jfm.2021.687162
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی فراوانی سویه‌های استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی آن‌ها در اصفهان در سال 95-1394
        سینا مباشری زاده لاله هویدا بهروز عطایی سودابه رستمی عباس داعی
        10.30495/jfm.2021.683638
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - شناسنامه علمی و مقالات شماره پاییز 1400
        10.30495/jfm.2021.686967
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تنوع درون گونه‌ای سویه‌های Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR
        دینا شهرام پور مرتضی خمیری محبوبه کشیری سید محمد علی رضوی
        10.30495/jfm.2021.683635
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ
        فرناز نبی زاده پانیذ زین ساز
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ارزیابی آلودگی برخی از ادویه‌های پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه‌ ماورای بنفش
        بهروز اکبری فائزه شیرخان معصومه سام «نژاد
        10.30495/jfm.2021.683210
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی
        محبوبه ربانی فرد جواد طباطبائیان نیم آورد رضا شرافتی چالشتری
        10.30495/jfm.2021.1919469.1693
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود