فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیا کلی O157 جدا شده از گوشت طیور در اصفهان در تابستان سال 1398 رضا موسوی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان 10.30495/jfm.2021.683628 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی ویژگیهای ساختاری و ضد میکروبی نانو ذرات اکسید مس تولید شده با استفاده از عصاره گیاه گل بنفشه ایرانی علی داوری وحید حکیم زاده الهام مهدیان مصطفی شهیدی 10.30495/jfm.2021.682651 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر نور ماوراء بنفش بر تولید رنگدانه و خصوصیات مورفولوژیکی قارچ موناسکوس پورپورئوس آسیه پهلوانی نژاد مهشید جهادی نفیسه سادات نقوی محمد علی ضیاء 10.30495/jfm.2021.683632 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اسامی داوران مقالات پاییز 1400 10.30495/jfm.2021.687162 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی فراوانی سویههای استافیلوکوکی جدا شده از مواد غذایی مختلف و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی آنها در اصفهان در سال 95-1394 سینا مباشری زاده لاله هویدا بهروز عطایی سودابه رستمی عباس داعی 10.30495/jfm.2021.683638 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - شناسنامه علمی و مقالات شماره پاییز 1400 10.30495/jfm.2021.686967 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و تنوع درون گونهای سویههای Lactobacillus plantarum جدا شده از موادغذایی مختلف با روش RAPD-PCR دینا شهرام پور مرتضی خمیری محبوبه کشیری سید محمد علی رضوی 10.30495/jfm.2021.683635 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تاثیر آرد برنج بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ فرناز نبی زاده پانیذ زین ساز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابی آلودگی برخی از ادویههای پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه ماورای بنفش بهروز اکبری فائزه شیرخان معصومه سام «نژاد 10.30495/jfm.2021.683210 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثرات اسانس و عصاره زیره سیاه (Bunium persicum) بر خواص میکروبی و شیمیایی پنیر سنتی لاکتیکی محبوبه ربانی فرد جواد طباطبائیان نیم آورد رضا شرافتی چالشتری 10.30495/jfm.2021.1919469.1693