• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 2
  • شماره3 دوره2
  • 3
    شماره 3 دوره 2 پاییز 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه
        سیده صالحه واعظی آرزو طهمورث پور محمد گلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
        شقایق قربانی لیلا روزبه نصیرایی محمد حسن جوری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس
        ابوالفضل گلشن تفتی غزال یزدان پناه محمد حسن فولادی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - شناسنامه مجله
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
        ژیلا قاسمی پیمان مهستی سکینه نوری سعیدلو
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - فهرست مطالب
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
        نفیسه دعوتی فریده طباطبایی یزدی سعید زیبایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
        شبنم شادمان سید ابراهیم حسینی هادی ارشاد لنگرودی شاهرخ شعبانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع
        ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - مطالعه میزان شیوع و ژن‌های حدت E.coli O157: H7 در پنیر‌های سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند
        عسگر نقی زاده حمید میرزائی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها
        مهدی رئیسی مهسا انصاری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود