فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز زهرا لطیفی سودابه معینی جعفر محمدزاده میلانی تارا قربانی پیرشهید پریا رهنما لیلا روزبه نصیرایی 10.30495/jfm.2022.1939586.1732 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسنامه علمی مجله 0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتیبیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی قاسم قربانی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان 10.30495/jfm.2023.1974180.1798 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استانداردهای ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی امیررضا شویکلو راحله نژاد رزمجوی اخگر سید سعید سخاوتی زاده 10.30495/jfm.2023.1967750.1788 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399 مهرداد خدادوست سمیه الهی معصومه مرادی حدیث کوپی حسن دهقان مینا گنجعلی دشتی 10.30495/jfm.2023.1971796.1794 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک بیگم امیدی شیلا صفائیان ناهید رحیمی فرد رضوان رضوان موسوی ندوشن بابک پوراکبری 10.30495/jfm.2023.1977383.1802 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - جداسازی و شناسایی باکتریهای مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آنها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی نسیم افشار کیومرث امینی حمید رضا مهاجرانی ساسان ساکی 10.30495/jfm.2023.1956806.1774 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی مریم مظهری دهکردی مجتبی بنیادیان حمداله مشتاقی 10.30495/jfm.2023.1976067.1801 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم نازیلا ارباب سلیمانی مریم مهدوی 10.30495/jfm.2023.1972043.1797