فهرست مقالات برحسب موضوع فراورده های آبزی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال
الهام آل طیب لاله رومیانی منصوره قائنی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال
میترا دانشور قربانی سید پژمان حسینی شکرابی سید ابراهیم حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تأثیر موسیر بر قابلیتزنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکوشیمیایی و پذیرشکلی ماست همزده کمچرب
رخساره رمضانی وجیهه فدائی نوغانی حسن جودکی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397
اسماعیل پیرعلی خیرآبادی سیده صدیقه موسوی حسن ممتاز فرزانه نیکوخواه سید پژمان حسینی شکرابی مهدی رئیسی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی
غلامرضا شاه حسینی زهره مشاک -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی
مهدی رئیسی رزا فتاحی پرتو رئیسی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم
نازیلا ارباب سلیمانی مریم مهدوی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان
مهدی رئیسی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - بررسی شاخصهای شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقرهای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد
لاله رومیانی شیوا علیزاده -
دسترسی آزاد مقاله
10 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد
حسین معتمدی سید منصور سیدنژاد اسماعیل داراب پور -
دسترسی آزاد مقاله
11 - تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد
ندا قضاوی حمدالله مشتاقی مجتبی بنیادیان -
دسترسی آزاد مقاله
12 - کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli
گزیزه شیرازی عباس دوستی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
فریبرز قجقی سید پژمان حسینی شکرابی آتوسا محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
مهدی رئیسی علی دغاغله مجتبی علیشاهی مهدی رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها
مهدی رئیسی مهسا انصاری -
دسترسی آزاد مقاله
16 - مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
شبنم شادمان سید ابراهیم حسینی هادی ارشاد لنگرودی شاهرخ شعبانی -
دسترسی آزاد مقاله
17 - بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
سید محمد علی نوری سعید خانزادی علی فضل آرا حسین نجفزاده ورزی محمد عزیززاده -
دسترسی آزاد مقاله
18 - تغییرات شاخصهای حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس
مسعود هدایتی فرد نجمه یوسفتبار میری ابوالفضل فدوی -
دسترسی آزاد مقاله
19 - بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
طاهره بریموندی وجیهه فدائی نوغانی -
دسترسی آزاد مقاله
20 - اثر استفاده از پوشش بستهبندی زیست فعال بر پایه نگهدارنده طبیعی (کیتوزان/ ناتامایسین) و ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس وکلرلاولگاریس بر ویژگی های کیفی و ماندگاری فیله گوشت گوساله
رضا شفیعی تکتم مستقیم -
دسترسی آزاد مقاله
21 - مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال
محمدرضا قمی مسعود قانع مینا اقبالی مهدی نیکو -
دسترسی آزاد مقاله
22 - بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم
زهرا محمدزاده فریزهندی غزل لبیکی -
دسترسی آزاد مقاله
23 - تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمتها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر
محمود بخشی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
24 - بررسی تاثیر آرد برنج بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ
فرناز نبی زاده پانیذ زین ساز -
دسترسی آزاد مقاله
25 - میزان آلودگی و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایه های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از ماهی و میگو صید شده از خلیج فارس
ندا نوروزی حسن ممتاز الهه تاج بخش -
دسترسی آزاد مقاله
26 - شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی
سارا شهریاری دل آسا رحیمی حسین پورعبدالله مریم ابراهیمی علیرضا صادقی -
دسترسی آزاد مقاله
27 - ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز
عرفان گل محمدیان مرجان نوری -
دسترسی آزاد مقاله
28 - شناسنامه علمی مجله
-
دسترسی آزاد مقاله
29 - شناسه علمی و فهرست
-
دسترسی آزاد مقاله
30 - Summer 2022
-
دسترسی آزاد مقاله
31 - شناسنامه علمی زمستان 1399
-
دسترسی آزاد مقاله
32 - شناسنامه علمی تابستان 1400
-
دسترسی آزاد مقاله
33 - شناسنامه علمی مجله
-
دسترسی آزاد مقاله
34 - شناسنامه علمی و فهرست مطالب
-
دسترسی آزاد مقاله
35 - شناسنامه مجله
-
دسترسی آزاد مقاله
36 - شناسنامه علمی شماره زمستان 1400
-
دسترسی آزاد مقاله
37 - داوران
-
دسترسی آزاد مقاله
38 - شناسنامه علمی مجله
-
دسترسی آزاد مقاله
39 - شناسنامه علمی شماره بهار 1401
-
دسترسی آزاد مقاله
40 - شناسنامه پاییز 1399
-
دسترسی آزاد مقاله
41 - شناسه و فهرست
-
دسترسی آزاد مقاله
42 - شناسنامه علمی بهار 1400
-
دسترسی آزاد مقاله
43 - شناسنامه مجله
-
دسترسی آزاد مقاله
44 - شناسه علمی و فهرست مطالب
-
دسترسی آزاد مقاله
45 - شناسنامه علمی و فهرست مطالب
-
دسترسی آزاد مقاله
46 - شناسنامه علمی مجله
-
دسترسی آزاد مقاله
47 - اسامی داوران مقالات پاییز 1400
-
دسترسی آزاد مقاله
48 - اسامی داوران مقالات شماره زمستان 1400
-
دسترسی آزاد مقاله
49 - شناسه
-
دسترسی آزاد مقاله
50 - شناسنامه علمی- بهار 1399
-
دسترسی آزاد مقاله
51 - شناسنامه علمی شماره
-
دسترسی آزاد مقاله
52 - شناسنامه علمی بهار 1398
-
دسترسی آزاد مقاله
53 - شناسه علمی
-
دسترسی آزاد مقاله
54 - شناسنامه علمی زمستان 1397
-
دسترسی آزاد مقاله
55 - شناسنامه علمی تابستان 1398
-
دسترسی آزاد مقاله
56 - شناسنامه علمی شماره 3 (پاییز 1398)
-
دسترسی آزاد مقاله
57 - شناسنامه علمی- زمستان 1398
-
دسترسی آزاد مقاله
58 - شناسنامه علمی- تابستان 1399
-
دسترسی آزاد مقاله
59 - شناسنامه علمی شماره
-
دسترسی آزاد مقاله
60 - شناسنامه مجله
-
دسترسی آزاد مقاله
61 - فهرست مطالب
-
دسترسی آزاد مقاله
62 - مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
علی قربانی رنجبری نازنین قربانی رنجبری علیرضا گلچین منشادی فاطمه قربانی رنجبری -
دسترسی آزاد مقاله
63 - کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
عادل میرزاعلیزاده مهران محسنی عباسعلی زمانی حمید بارانی بناب -
دسترسی آزاد مقاله
64 - مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
حسین مومنی علی شریف زاده معصومه بشیری -
دسترسی آزاد مقاله
65 - شناسنامه علمی و مقالات شماره پاییز 1400
-
دسترسی آزاد مقاله
66 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپایی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی -
دسترسی آزاد مقاله
67 - فهرست مطالب
-
دسترسی آزاد مقاله
68 - تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونههای شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
رضا نوریان علیرضا پورفرزانه فرامرز مشاطیان -
دسترسی آزاد مقاله
69 - بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP
حسین معتمدی امیر تاج بخش -
دسترسی آزاد مقاله
70 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپائی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی -
دسترسی آزاد مقاله
71 - اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
علی احسانی مجتبی رییسی علیجان تبرایی فرهاد نیک نژاد حسین نقیلی مجید امین زارع -
دسترسی آزاد مقاله
72 - جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
امیر تاج بخش سیده الهام رضا توفیقی حسین معتمدی سولماز رفیعی -
دسترسی آزاد مقاله
73 - ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
حسن ممتاز رضا قائد امینی منوچهر مومنی -
دسترسی آزاد مقاله
74 - مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7
سامان مهدوی -
دسترسی آزاد مقاله
75 - مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ
مجید غلامی آهنگران محسن جعفریان مازیار حاج صالحی -
دسترسی آزاد مقاله
76 - اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
علی احسانی مجتبی رئیسی علیجان تبرایی ، فرهاد نیک نژاد حسین نقیلی مجید امین زارع -
دسترسی آزاد مقاله
77 - مطالعه آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه)
ناهید نویدجوی سیما کریم زاده صادق آناهیتا دهقانی فرشاد بهرامی اصل -
دسترسی آزاد مقاله
78 - ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
حسن ممتاز محسن قائد امینی منوچهر مؤمنی -
دسترسی آزاد مقاله
79 - ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
نوید مزروعی آرانی رضا شرافتی چالشتری -
دسترسی آزاد مقاله
80 - مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بیمرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
هدیه داودی مقدم علی محمدی ثانی معصومه مهربان سنگ آتش -
دسترسی آزاد مقاله
81 - مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال
مهسا انصاری مهدی سلطانی ابراهیم حسینی ابوالقاسم کمالی -
دسترسی آزاد مقاله
82 - خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی
هدی محمدزاده علی محمدی ثانی شهرام شعیبی -
دسترسی آزاد مقاله
83 - گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
حسین معتمدی امیر تاج بخش -
دسترسی آزاد مقاله
84 - گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
حسین معتمدی امیر تاج بخش -
دسترسی آزاد مقاله
85 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
فاطمه نونهال ابراهیم رحیمی اسماعیل عطای صالحی -
دسترسی آزاد مقاله
86 - بررسی میزان تأثیر نانو اسانسهای گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونههای آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران
مهسا عنایتی علیرضا مختاری منصور بیات افشین محسنی فر رضا خوانساری -
دسترسی آزاد مقاله
87 - مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
مهوش پویان عباس دوستی حمیدرضا کبیری فاطمه دریس -
دسترسی آزاد مقاله
88 - مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
لاله رومیانی آزاده محمودی منصوره قائنی سارا احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
89 - بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
غزال رحیم زاده اسعد رخزادی سمیرا بهرامیان -
دسترسی آزاد مقاله
90 - شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
فاطمه نونهال ابراهیم رحیمی اسماعیل عطای صالحی -
دسترسی آزاد مقاله
91 - مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
هدیه داودی مقدم علی محمدی ثانی معصومه مهربان سنگ آتش -
دسترسی آزاد مقاله
92 - مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
علی قربانی رنجبری نازنین قربانی رنجبری علی رضا گلچین منشادی فاطمه قربانی رنجبری -
دسترسی آزاد مقاله
93 - فهرست مطالب
-
دسترسی آزاد مقاله
94 - ارزیابی مقایسهای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتریهای منتقله از مواد غذائی
یونس نزابی افشین جوادی -
دسترسی آزاد مقاله
95 - فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum)
مهسا صالحی امیر شاکریان زهره مشاک ابراهیم رحیمی