• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 4
  • شماره2 دوره4
  • 2
    شماره 2 دوره 4 تابستان 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta)
        حجت ازاد تورج مهدی زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - شناسه علمی و فهرست
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان
        مهدی رئیسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری
        ابراهیم رحیمی امیر شاکریان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه
        فرشید خیری قاسم نجفی سید محمد علی جلالی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
        ندا حسین نژاد یزدی حامد اهری افشین آخوندزاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو
        مریم ابراهیمی علیرضا صادقی بلال صادقی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
        الهام نورمحمدی علیرضا صادقی ماهونک دینا شهرام پور مرتضی خمیری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی
        آیدا کلانتری پور شهرام حنیفیان
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود