فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه پنجهبرگ راست (Potentilla recta) حجت ازاد تورج مهدی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسه علمی و فهرست دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان مهدی رئیسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری ابراهیم رحیمی امیر شاکریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه فرشید خیری قاسم نجفی سید محمد علی جلالی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه ندا حسین نژاد یزدی حامد اهری افشین آخوندزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو مریم ابراهیمی علیرضا صادقی بلال صادقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو الهام نورمحمدی علیرضا صادقی ماهونک دینا شهرام پور مرتضی خمیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی آیدا کلانتری پور شهرام حنیفیان