• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره2 دوره3
  • 2
    شماره 2 دوره 3 تابستان 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد
        ندا قضاوی حمدالله مشتاقی مجتبی بنیادیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس
        مسعود هدایتی فرد نجمه یوسف‌تبار میری ابوالفضل فدوی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR
        تکتم خدادادی پور کیومرث امینی رزاق محمودی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر
        فرود خالدی سید مهدی حسن زاده رقیه سکوتی فر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال
        الهام آل طیب لاله رومیانی منصوره قائنی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای
        مریم جبارپور ستاری جلال شایق شهرام حنیفیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان
        مریم عباس والی ندا وهابی انارکی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود