نشریه میکروب شناسی مواد غذائی، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که از سیاست داوری تخصصی دو سو ناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث مهم و اساسی حوزه میکروب شناسی مواد غذائی شامل باکتری ها، ویروس ها، انگل ها، بیماریهای غذا زاد و....می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. همه مقالات ارسالی با نرم افزار مشابهت یاب همیاب بررسی می شوند تا اصالت آنها تایید و پس از آن توسط داوران معتبر و مجرب به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند. در این نشریه مقالات پژوهشی، مروری و منتخب در محورهای موضوعی نشریه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. مجله میکروب شناسی مواد غذائی طی نامه شماره 3/18/189593 مورخ 93/10/15 موفق به اخذ رتبه علمی-پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری شد.
سیاست های مالی
هزینه های پردازش مقاله
فرایند بررسی و انتشار مقالات در نشریه میکروب شناسی مواد غذائی هیچ هزینه ای برای نویسندگان ندارد.
هزینه اشتراک
نشریه میکروب شناسی مواد غذائی به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.
سیاست های دسترسی باز
نشریه میکروب شناسی مواد غذائی تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY-NC 4.0) منتشر می شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی می توانند آثار را برای مقاصد غیرتجاری کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند.
سیاست های انتشار
نشریه میکروب شناسی مواد غذائی پیرو کمیته اخلاق نشر (COPE) است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.
ویژگی های اصلی نشریه:
- صاحب امتیاز :
- دوره انتشار: دوفصلنامه
- نوع مقاله: مقاله پژوهشی، مقاله مروری
- زبان: فارسی، چکیده انگلیسی
- نوع داوری: دو سو ناشناس
- میانگین زمان داوری: 3 ماه
- بازه زمانی بررسی اولیه مقالات: حداکثر 7 روز
- نوع انتشار: الکترونیکی
- هزینه بررسی و انتشار: ندارد
- سال آغاز انتشار: 1400
- نرخ پذیرش مقالات: 27 درصد
- دسترسی به متن مقالات: دسترسی باز
- مدیر مسوول: دکتر مهدی رئیسی
- سردبیر نشریه: دکتر ابراهیم رحیمی
- مدیر اجرایی نشریه: دکتر فهام خامسی پور
- شاپا الکترونیکی: 2345-539X