معرفي نشريه
علمی
نویسنده محترم
با توجه به تغییر سامانه لطفا جهت ورود به سامانه با نام کاربری قبلی خود و رمز 1 تا 6 اقدام نمائید. در غیر اینصورت فراموشی رمز را بزنید تا رمز جدید به ایمیلتان ارسال گردد
لطفا پس از ورود به سامانه نسبت به تغییر رمز ورود اقدام فرمائید.
نویسندگان محترم لطفا توجه نمایند: به منظور پرداخت هزینه های مربوط به داوری مقالات (صد و پنجاه هزار تومان) می بایست از طریق لینک https://srb.iau.ir/pazhooheshi/fa/form/864 و همچنین به منظور پرداخت هزینه های مربوط به صدور پذیرش و چاپ مقالات (سیصد و پنجاه هزار تومان) از طریق لینک https://srb.iau.ir/pazhooheshi/fa/form/866 اقدام نمایند و تصویری از صفحه واریزی همچنین کد پیگیری را به همراه فایل های مقاله برای مجله ارسال نمایند. |
فصلنامه علمی-پژوهشی علوم غذایی و تغذیه به منظور توسعه مرزهای دانش و اعتلای تحقیقات علمی در زمینه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ایجاد ارتباط و هماهنگی بین محققین، کارشناسان و دانشجویان در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و کمک به همسوئی بیشتر بین پژوهشهای علمی و نیازهای جامعه از سال 1382منتشر شده است. این مجله مقالات تحقیقی اصیل در زمینه علوم و صنایع غذایی را که قبلا در مجلات داخل یا خارج کشـور منتشر نشده است با داوری علمی و فنی پذیرفته و بصورت دسترسی باز منتشر می نماید. مقالات به صورت دو سوکور بررسی خواهند شد، به این معنی که نویسندگان و داوران یکدیگر را نمی شناسند. نویسندگان همزمان با ارسال مقاله خود فرم تعهدنامه ای را امضا می کنند که براساس آن کلیه حقوق مادی و معنوی انتشار مقاله را به مجله واگذار می کنند و پس از انتشار حق کپی رایت با مجله می باشد.
مجله دارای رتبه علمی پژوهشی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میباشد
اخذ DOI " شناسه دیجیتال مقاله" از موسسه بین المللی MEDRA
کلیه مقالاتی که از زمستان سال 1400 در این مجله منتشر میشوند، دارای شناسه DOI خواهند بود.
این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE) میباشد و از آییننامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی مینماید.
این مجله برای جلوگیری از سرقت علمی از سامانه ایرانداک (کلیک کنید) برای ارسال گزارش مشابهتیابی به فصلنامه استفاده می کند. نویسندگان محترم دقت کنند که حتما باید گزارش مشابهتیابی را که مستقیما از مشابهتیاب دریافت میکنند به فصلنامه ارسال نمایند.
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی پروفایل اسید آمینه پروتئین هیدرولیز شده بدست آمده از آنابنا و خواص ضداکسیدانی و ضدباکتریایی آن
مهدیه دراج مهناز سادات صادقی مژگان امتیازجو ندا سلطانی فریبا زمانی هرگلانیشماره 4 , دوره 21 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
مریم رشیدیان مریم قراچورلو منوچهر بهمئی مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضیشماره 4 , دوره 21 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثربخشی عصاره مرزه (Satureja sahendica L) در بسته¬بندی¬های زیست¬فعال کامپوزیتی بر ماندگاری فیله ماهی قزل¬آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ساناز امینی داریوش خادمی شورمستی حسین ورشوییشماره 4 , دوره 21 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - امکان سنجی تهیه پنیر خامه ای فراسودمند با استفاده از اسیدآلژنیک و بررسی برخی از ويژگیهای شیمیایی ، میکروبی و حسی آن
شاهرخ شعبانی فاطمه مالامیری کجوری حسین باخداشماره 4 , دوره 21 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق
مهسا رضایی بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلوشماره 4 , دوره 21 , پاییز 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین
الهام دریایی َشهلا شهریاریشماره 2 , دوره 17 , بهار 1399 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مروری بر تولید طعمدهندههای مواد غذایی توسط روشهای بیوتکنولوژیکی
اسما بساطی مینا خان بگی دوگاهه مریم قراچورلوشماره 1 , دوره 21 , زمستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن
ضحی سیرتی مریم قراچورلو حمیدرضا قمی مرزدشتی رضا عزیزی نژادشماره 2 , دوره 21 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روشهای اصلاح آن در صنایع غذایی
مروا حسینی پیمان رجاییشماره 2 , دوره 21 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژنپراکسید بر پایداری آنتوسیانینهای عصاره سه گونه زرشک
محمد فرهادی چیتگر مهدی وریدی فخری شهیدی اصغر ترابیشماره 2 , دوره 16 , بهار 1398 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - اثر پرتو فرابنفش و تنگستن بر میزان آفلاتوکسین B1 در آرد برنج
محسن بازگیر حسین محمدی منش سید رضا فانیشماره 4 , دوره 16 , پاییز 1398 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مدلسازی استخراج فوق بحرانی اسانس پوست پرتقال
مرجان حقایق سید علی وزیری یزدی فاطمه ذبیحی محمدحسن ایکانیشماره 1 , دوره 11 , زمستان 1392 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - ارزیابی میزان انباشتگی کادمیوم و جذب عناصر ریزمغذی در گیاه کاهو (Lactuca sativa L.) تحت تنش کلریدکادمیوم
رقیه حیدری الهام محجل کاظمی هوشنگ نصرتی مریم کلاهی علی موافقیشماره 1 , دوره 21 , زمستان 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - مطالعه اثرات تابش لیزر موج پیوسته در محدوده مرئی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ
رزاق محمودی محمد سعید حسین زاده ابراهیم صفری میرحسن موسوی پیمان زارع امید فخری یاشار فرشیشماره 2 , دوره 11 , بهار 1393 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر نوع پیشتیمار و آنزیم بر قابلیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده قارچخوراکی (Agaricus bisporus)
آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونکشماره 3 , دوره 20 , تابستان 1402