• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 15
  • شماره1 دوره15
  • 1
    شماره 1 دوره 15 زمستان 1396

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی
        لیلا روفه گری محمدرضا احسانی مریم میزانی مهناز طبیبی آذر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - توسعه دو روش بسته‌بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی
        نگین احسانی شهلا شهریاری رضا فامیل مومن
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس روشی نوین برای ارزیابی فعالیت تخمیری مخمر نانوایی
        اصلان عزیزی عزیز همایونی راد حمیده همایونی راد سوسن هوشمندی زهرا کسائی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تأثیر فرایند تصفیه بر میزان فلزات سنگین در روغن سویا
        لیلا صداقت بروجنی محمد حجت الاسلامی مریم قراچورلو
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثرات شیوه بسته‌بندی تحت خلاء و افزودنی‌ها بر پایداری اکسیداتیو فیله منجمد بدون پوست قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
        عبدالله انصاری اردلی بهاره شعبانپور معظمه کردجزی سیدمهدی اجاق آریا باباخانی لشکان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت سیر بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید سرم مردان فعال پس از ورزش برون گرا
        آرش صادقی ماندانا غلامی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تعیین ویژگی های تغذیه ای روغن استخراج شده از میوه بلوط ایرانی
        یعقوب ایرانمنش حسن جهانبازی گوجانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی
        فائزه حشمدار راوری سید علی یاسینی اردکانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بهینه‌سازی متغیرها و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ
        سمانه باجلان امیرفرخ مظاهری تکتم مستقیم
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثر صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش
        هادی باقری عبدالستار عوض صوفیان مهران اعلمی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود