• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 10
  • شماره4 دوره10
  • 4
    شماره 4 دوره 10 پاییز 1392

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی
        مهدخت سادات احتشامی حمید عزت پناه سلیمان عباسی محمد هادی گیویان راد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی
        بنفشه آقامحمدی مسعود هنرور بابک غیاثی طرزی بابک دلخوش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
        محمد غلامی پرشکوهی بهنام گوشکی علی ماشاءاله کرمانی شهرام محسنی مهرداد سلیمی بنی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS
        فرشته نعمت اللهی کامبیز لاریجانی سیروان محمدی آذر
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیم‌های پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر
        بابک غیاثی طرزی ونوشه بابایی نامی پرویز شهبازی خواه هاله حدائق
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی
        حمید مظفری امیر حسین شیرانی راد جهانفر دانشیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه
        ماندانا غلامی ندا قاسم بگلو حجت الله نیک بخت فریبا اسلامیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر فیلم‌های حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی
        سیده فاطمه پیرو موسوی امیر حیدری نسب حسن هاشمی پور رفسنجانی علی اصغر رجبعلی پور چشمه گز
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی خواص کاربردی آرد حبوبات واریته‌های بومی ایرانی
        یزدان خسروی جواد کرامت ابراهیم حسینی علی اکبر کشاورز هدایتی الهام محمودی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه
        ندا احمدی کمازانی مریم امیری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود