• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 10
  • شماره1 دوره10
  • 1
    شماره 1 دوره 10 زمستان 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس درمنطقه ایلخچی به روش الیزا
        محمد حسین موثق
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی روش های مختلف آبیاری تلفیقی با آب شور و شیرین بر درصد و عملکرد روغن و ترکیب اسیدهای چرب روغن آفتابگردان
        حمید مظفری حسین حسن پور درویشی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تولید و نگهداری ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
        رضوان پوراحمد عبدالرضا آقاجانی حمیدرضا مهدوی عادلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اثر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر روی ویژگی‌های شیمیایی و بافت سوسیس آلمانی
        مهناز هاشمی روان نادیا شکرانه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثر زمان برداشت بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ریشه شیرین بیان
        علیرضا صادقی ماهونک زهره کرمی مرتضی خمیری حبیب الله میرزایی زهرا امام جمعه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی اثر آنتی‌اکسیدان‌های استخراج شده از چای سبز روی ویژگی‌های فیزیکی کاغذ بسته‌بندی چای کیسه‌ای سیاه و ماندگاری محصول
        مریم میزانی شیما نوری عباس گرامی محمد فرقانی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی امکان کاهش مواد آلی موجود در گل فیلتر خلاء کارخانجات قند در طی ماندگاری
        مسعود هنرور مونا ورعی عباس اخوان سپهی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر آنتی‏اکسیدانی عصاره دانه رازیانه(Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان
        علیرضا بصیری فاطمه‏السادات تهامی بابک غیاثی طرزی پیمان مهستی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بهینه سازی شرایط تولید ترکیبات پروتئینی با خاصیت ضد میکروبی در سه جدایه پروبیوتیک و اثر آن بر Listeria monocytogenes
        عباس اخوان سپهی مهرناز اسماعیل زاده
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی اثر نوع شیرین کننده‌های مصرفی در فرمولاسیون بیسکویت بر میزان تولید آکریلامید در محصول
        جواد کرامت فریناز اعرابی مهدی امین افشار مهدی سیدین اردبیلی غلامحسین صادقیان
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود