• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 17
  • شماره4 دوره17
  • 4
    شماره 4 دوره 17 پاییز 1399

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف
        مهرناز سرپرست بابک غیاثی طرزی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تأثیر پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/هیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین حاوی نانو امولسیون گزنه بر ماندگاری گوشت بوقلمون
        مرتضی عادلی میلانی مریم قبادی دانا بابک قنبرزاده آیناز علیزاده پیمانه قاسمی افشار
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبرسیب زمینی
        پونه مرادی محمد گلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال
        سویل تکلوی تکتم مستقیم شهلا شهریاری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی ویژگیهای فرآورده حجیم حاوی آرد دانه هندوانه تحت تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند
        الناز میلانی فخری شهیدی الهام انصاری فر محمد خلیلیان موحد فریده صالحی پور غلامعلی گلی موحد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی شیرشتر در رتهای آلوده به سالمونلا تیفی موریوم
        مهنوش فاطمی فرشته قندهاری متین عباسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
        پریسا بهلولی رضا جلالی راد داود درانیان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل
        طاهره بیضاوی سارا انصاری نرجس دانش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ارزیابی مخاطرات فلزات کادمیوم و آرسنیک در خاک و کاهو ( longifolia sativa Lactuca ( و کلم ) oleraceacapitata Brassica ) کشت شده در استان خوزستان
        زهرا معاوی خوشناز پاینده مهرنوش تدینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه
        نوشین مردافکن فرانک بیک محمدی شهین احمدی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود