فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina سپیده حسینی مهرداد آذین مهرداد قوامی سید ضیاءالدین حسینی مظهری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند مسعود هنرور احمد کلباسی اشتری خاطره کریمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر عصاره آویشن (Thymus vulgaris ) بر روی هایپرلیپیدیمیا در رت های دیابتی شده نر بالغ نژاد ویستار پریچهر یغمایی اسفندیار حیدریان نازنین پوربهمن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر بسته بندی با فیلم های نانویی بر ویژگی های مکانیکی نان میثم ستاری نجف آبادی حامد افشاری سعید مینایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - شناسایی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر خام گاو در منطقه ایلخچی (جنوب غرب تبریز) در بهار سال 1388 محمد حسین موثق دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی مریم قراچورلو مهرناز سیمان پور مریم فهیم دانش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان ولی اله کوهدار فرهاد موسی خانی بهراد رادمهر محمد مهدی دانشی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی نیلو دباغ ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی مزدک علیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران سید ضیاءالدین حسینی مظهری منیر کبریتی بابک غیاثی طرزی عباس گرامی چنگیز اسفندیاری