• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره3 دوره9
  • 3
    شماره 3 دوره 9 تابستان 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina
        سپیده حسینی مهرداد آذین مهرداد قوامی سید ضیاءالدین حسینی مظهری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند
        مسعود هنرور احمد کلباسی اشتری خاطره کریمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی اثر عصاره آویشن (Thymus vulgaris ) بر روی هایپرلیپیدیمیا در رت های دیابتی شده نر بالغ نژاد ویستار
        پریچهر یغمایی اسفندیار حیدریان نازنین پوربهمن
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تاثیر بسته بندی با فیلم های نانویی بر ویژگی های مکانیکی نان
        میثم ستاری نجف آبادی حامد افشاری سعید مینایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی
        سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - شناسایی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر خام گاو در منطقه ایلخچی (جنوب غرب تبریز) در بهار سال 1388
        محمد حسین موثق
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی
        مریم قراچورلو مهرناز سیمان پور مریم فهیم دانش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان
        ولی اله کوهدار فرهاد موسی خانی بهراد رادمهر محمد مهدی دانشی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی
        نیلو دباغ ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی مزدک علیمی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران
        سید ضیاءالدین حسینی مظهری منیر کبریتی بابک غیاثی طرزی عباس گرامی چنگیز اسفندیاری
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود