• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 9
  • Issue3 Vol.9
  • 3
    Issue 3 Vol. 9 Autumn 2012

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina
        سپیده حسینی مهرداد آذین مهرداد قوامی سید ضیاءالدین حسینی مظهری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند
        مسعود هنرور احمد کلباسی اشتری خاطره کریمی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی اثر عصاره آویشن (Thymus vulgaris ) بر روی هایپرلیپیدیمیا در رت های دیابتی شده نر بالغ نژاد ویستار
        پریچهر یغمایی اسفندیار حیدریان نازنین پوربهمن
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - تاثیر بسته بندی با فیلم های نانویی بر ویژگی های مکانیکی نان
        میثم ستاری نجف آبادی حامد افشاری سعید مینایی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی
        سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - شناسایی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر خام گاو در منطقه ایلخچی (جنوب غرب تبریز) در بهار سال 1388
        محمد حسین موثق
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی
        مریم قراچورلو مهرناز سیمان پور مریم فهیم دانش
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان
        ولی اله کوهدار فرهاد موسی خانی بهراد رادمهر محمد مهدی دانشی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی
        نیلو دباغ ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی مزدک علیمی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران
        سید ضیاءالدین حسینی مظهری منیر کبریتی بابک غیاثی طرزی عباس گرامی چنگیز اسفندیاری
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login